ЛевскиПърва ЛигаФутбол

Левски платил шестцифрена сума на крило, за да няма забрана за трансфери

Добрите новини за Левски преди финала на 15 май нямат край. Вчера от „Герена“ се похвалиха, че са успели да вдигнат важна забрана, която поставяше под въпрос бъдещите намерения на Станимир Стоилов за клуба.

„Левскари, с писмо от ФИФА от 11.05.2022 г., бе вдигната забраната за трансфери“, похвалиха се от „Герена“. „След дълги преговори, водени от изпълнителния директор на Левски Ивайло Ивков и юриста на клуба Илия Патронев, бе постигнато споразумение с бившия футболист Насиру Мохамед, с което процедурата срещу нас бе затворена“, допълниха „сините“.
Според информация на „Мач Телеграф“ зад този успех стои сумата от 200 000 евро. Насиру Мохамед и агентът му претендираха за тази първоначална вноска от страна на Левски, за да спрат действията си срещу родния гранд. Ганаецът бе принуден да прибегне до тях, след като „сините“ спряха плащанията си към него след преждевременната раздяла между двете страни.
Крилото напусна Левски през 2021 година, а в края на март спря трансферите на „Герена“, след като потърси правата си във ФИФА. Той има да взема над 400 000 евро. „Сините“ дълго време нямаха средствата, за да се разберат с него, но най-сетне успяха да ги набавят с помощта на феновете си и спонсорите.

Големият Финал: 10.00 коеф. за победа Левски или ЦСКА – Ти избираш!

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg