Левски СофияПърва Лига

Левски осъществява голяма сделка!

В момента има леко затишие по сделката за смяна на собствеността на Левски и мажоритарният пакет акции на клуба да попадне в „Юнайтед Груп“. Един подпис бави сделката за сините. Всичко около взимането на клуба от „Спорт Рипъблик“ вече е уточнено и двете страни са си стиснали ръцете на думи, но остава един детайл.

Става дума за концесията на стадион „Георги Аспарухов“, написа „България Днес“. Тя трябва да бъде подписана от министъра на спорта Весела Лечева. Това ще се случи до няколко дни, надяват се на „Герена“.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Така ще бъде изпълнено и последното изискване на бъдещите собственици на Левски. Те са искали концесията за спортния комплекс да е за 50 години, но клубът ще го получи за 35 с предвидена възможност за удължаване.

tribunasofia

Срещу това купувачите поемат ангажимент за построяването на три нови трибуни с козирки и довършване на сектор А. Има вариант и за бутане на централната трибуна и изграждане на изцяло нов стадион. Освен това клубът трябва да построи нов паркинг и да разшири съществуващия. Всичко това трябва да се случи до 2031 година.
bet365
Концесията на „Герена“ вече е залегнала в Плана за действие за държавните концесии в периода 2021-2027 година. Остава само подпис от страна на министъра на младежта и спорта. Ако Левски смени собствеността си, което към този момент все още не е ясно кога ще се случи, и ако клубът премине в ръцете на „Спорт Рипъблик“, тогава новите шефове и Станимир Стоилов, който ще продължи да има цялата спортно-техническа власт, ще седнат и ще начертаят новите приоритети в трансферната политика и входящи сделки ще има през цялата зимна пауза.
Те вече са обсъдили идеите на треньора за селекцията и цялостната работа в клуба. До момента Левски привлече Рикардиньо и Кристиан Димитров.

Коледни Подаръци в Бетано – Безплатни Завъртания и Залози

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker