бетано най-добър сайт за слот игри
Левски СофияПърва Лига

Левски и Мъри уволняват Анте Шимунджа?

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа е заплашен с уволнение при отпадане от Левски на 1/8-финала за Купата на България. Двата тима се изправят на „Хювефарма Арена“ в неделя. Те вече изиграха един мач помежду си, но в първенството, и срещата завърши 0:0. Именно този резултат не се е харесал на шефовете в Разград, които са вдигнали мерника на словенеца, пише „Тема спорт“.

Лудогорец не се представи особено впечатляващо в двубоя със „сините“ в четвъртък и имаше сериозна опасност да загуби мача. Столичани надиграха своя съперник и имаха по-добрите положения в мача. За цял мач разградчани създадоха само една по-сериозна опасност чак в края, пропусната от резервата Доминик Янков. Това е твърде малко за амбициите на „орлите“. Още повече, че това 0:0 означаваше, че разградчани ще зимуват на 2-рата позиция в шампионата, на точка зад ЦСКА-София. Тоест задачата за лидерство преди почивката в първенството не бе изпълнена.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

От зимата насам Шимунджа успя да постигне категорично само едно от поставените му от клуба условия – да спечели шампионската титла. Купата на България, която не е на особена почит в Разград, за поредна година не бе взета – отпадане от Левски на 1/2-финала. През лятото имаше „проветряване“ на съблекалнята и пълненето й с нови скъпи попълнения, които трябваше да доокомплектоват големия състав след мощната зимна селекция. Въпреки хвърлените средства групите в Шампионската лига отново бяха гледани през крив макарон, а в реванша срещу Динамо (Загреб), на „орлите“ се случи нещо рядко срещано – 2 дузпи срещу тима и 3 червени картона!
След това тимът се добра до същинската фаза на Лига Европа, където започна добре с победа над Рома у дома. След такъв старт се повишиха и очакванията, които обаче не бяха оправдани и отборът завърши на 3-ото място в своята група и отпадна в Лигата на конференциите, където ще срещне Андерлехт. За имиджа на клуба, който е толкова важен за собствениците, щеше да е доста по-пестижно, ако „зелените“ бяха завършили пред Рома или Бетис и бяха продължили към елиминациите в Лига Европа.
Така няма да е изненада, ако от пролетта Лудогорец има нов треньор. Причината е, че под ръководството на Анте Шимунджа отборът не изглежда така, както се иска. „Орлите“ са силни и разнообразни в нападение, но доста пропускливи в защита, а така не се печели респект в Европа. У нас разградчани също започват да губят позиции, въпреки че разполагат с най-добрите и най-скъпите футболисти. Победите им обаче не идват заради хубава отборна игра, а заради отделни индивидуални проблясъци на играчите в зелено.
След края на есенния полусезон и преди началото на пролетния по традиция в Лудогорец е време за „изправяне на неточностите“. И решенията често са смяна на треньора. Именно по това време бе назначен Шимунджа преди по-малко от година. Изтече ли му времето? Отговорът на този въпрос до голяма степен ще зависи от представянето на отбора срещу Левски в неделя. Защото в Разград вече се оглеждат за чуждестранен специалист, който да изпълни традиционната за отбора задача – шампионската титла, а след това и класиране за груповата фаза на турнира на богатите.

Бонуси като за Световно: 1 млн. ако си познавач в прогнозите + Безплатни Завъртания за всеки гол

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker