Левски СофияТопФутбол

Левски за общ спонсор с Локо (Пд): Неверни и заблуждаващи информации

От ПФК Левски категорично отрекоха да са подписвали договор с нов спонсор, каквито информации излязоха в медийното пространство.

profittips-the best football tips

През последните дни в медийното пространство се появиха съобщения и спекулации по отношение на ситуацията в “ПФК Левски АД“.
Бихме искали да ви уведомим, че информациите за подписването на договор с нов спонсор са неверни и заблуждаващи. Те не допринасят по никакъв начин за подобряване на състоянието на клуба и дори нанасят вреди, които вярваме, че никой не би искал умишлено да причини.

profittips-the best football tips

“ПФК Левски АД“ публикува достоверната информация за случващото се в клуба единствено и само на своите официални канали за осведомяване. Всяка друга информация, появила се в медийната среда, може да се счита за невярна и подвеждаща.

50 лева [БЕЗ ПРЕВЪРТАНЕ] – Начален бонус от bwin

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker