Левски СофияПърва Лига

Левски записа страхотно постижение

Левски победи Хебър с 4:0 в мач от седмия кръг на efbet Лига и по този начин записа нещо, каквото не беше постигано на „Герена“ от пет години.

За първи път от 2017 г. „сините“ спечелиха първите си три домакинства за сезона, отбелязва „Мач Телеграф“. Не може да не се отбележи, че тогава Левски трябваше да започне първенство с мач срещу Лудогорец на „Герена“, но той беше отложен по желание на „орлите“.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Така Левски тръгна у дома през сезон 2017/18 с домакински успех с 2:0 над Витоша (Бистрица). Този двубой беше бенефис за Николай Митов начело на тима заради фиаското срещу Хайдук (Сплит). След това Делио Роси записа победи с 2:0 над Дунав и с 4:0 срещу Славия.

tribunasofia

Сега под ръководството на Станимир Стоилов „сините“ също започнаха с три победи без допуснат гол в първите си три домакински срещи за сезона – 5:0 над Спартак (Варна), 1:0 срещу Пирин (Благоевград) и 4:0 над Хебър.
Мачът с тима от Пазарджик сложи край и на друга серия на Левски. За първи път от три години тимът успя да вкара три гола през първите 45 минути. На 12 май 2019 г., с Петър Хубчев начело, „сините“ победиха Черно море с 5:1 на „Герена“, а първото полувреме завърши при резултат 3:0 след попадения на Станислав Костов, Паулиньо и Давиде Мариани.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker