Ботев ПловдивФутбол

Левски взима национал от Ботев

Веселин Минев може да получи втори шанс да облече фланелката на Левски, съобщава „Меридиан мач”. Бранителят беше пред повторно завръщане на „Герена” в началото на лятото, като дори се срещна със спортния директор Георги Иванов.

Нещата бяха уточнени, но в крайна сметка Минев се отметна и се завърна в Ботев.

Той бе нежелан в Ботев от Станимир Стоилов, но оставката на Мъри отвори отново вратата за национала. Тежката финансова ситуация при пловдивчани обаче явно е отчаяла Минев, който в момента трудно ще остане при „жълто-черните”.

Твърди се, че той ще направи нов опит да предложи услугите си на „Герена”. Гонзо вече разкритикува много остро защитника на пресконференцията, на която представи Пепе Мурсия като треньор.

Минев обаче се е обадил на Иванов и му се е извинил за случилото се. Това може да наклони везните в полза на играча. Освен това „сините” така и не могат да намерят дълго чакания ляв бек.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

3 Коментара

  1. Веско, Веско – прави номера на проститутка за да изнудиш жълтурите за голяма заплата да ти преподпишат договара, ама ся кат не си я вземаш – гадно ли ти е :* няма по-голяма радост за мен от твоята тъпа муцуна – пожелавам ти още дълго да останеш в този клуб и да ни радваш с много “майсторски” отигравания и червени картони :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker