бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

“Лаута” закипява пред най-великия си спектакъл през новия век!

Днес в 20:30 часа предстои поредната велика нощ за пловдивския спорт. Носителят на Купата на България – Локомотив (Пловдив), приема френския Страсбург в първа среща от третия предварителен кръг на Лига Европа.

Всички на “Лаута” се готвят за нов празник. Феновете на тима дадоха заявка, че ще изпълнят стадион “Локомотив”, като се очаква бройка от над 7200 зрители.

Добрата новина в лагера на “Смърфовете” е, че отборът няма контузени и наказани играчи преди днешния мач. Стивън Езе и Давид Малембана обаче ще трябва да бъдат внимателни днес, защото висят с картони и при ново наказание, може да пропуснат реванша.

Най-вероятно треньорът на пловдивчани Бруно Акрапович ще пусне в игра Мартин Луков на вратата, а пред него ще действат Милош Петрович, Давид Малембана, Стивън Езе и Йосип Томашевич в защита. Петър Витанов и Первиз Умарбаев ще са в средата на терена, а Бирсент Карагерен и Момчил Цветанов действат по двете крила. Атаката ще води един измежду Ален Ожболт или Анте Аралица, а зад гърба му ще оперира капитанът Илиев.

В предишния кръг на Лига Европа Локомотив Пд отстрани словашкия Спартак Търнава след 3:3 общ резултат и повече голове на чужд терен.

В същото време Страсбург се очаква да излезе в състав Селс на вратата и Лала, Джику, Митрович и Карол в защита. Халфовата линия ще е съставена Фофана, Коне, Мартен и Линеар, а в атака ще действат двойката Томасон и Ажорк.

Вероятни състави:

Локомотив Пд: Луков, Петрович, Малембана, Езе, Томашевич, Витанов, Умарбаев, Карагерен, Илиев, Цветанов, Аралица

Старши треньор: Бруно Акрапович

Страсбург: Селс, Лала, Джику, Митрович, Карол, Фофана, Коне, Мартен, Линеар, Ажорк, Томасон

Старши треньор: Тиери Лори

Главен съдия: Жоао Педро (Португалия)

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker