Локомотив ПловдивФутбол

Лаута Арми с дълго послание до бултрасите: Спрете с декларациите и излезте на улицата като мъже

Фенското обединение на Локомотив (Пд) Лаута Арми изпрати дълго послание чрез социалната мрежа Фейсбук до своите “колеги” – бултрасите.

Тази сутрин феновете на Ботев (Пд) реагираха на филма на руската телевизия “Около футбола” за Лаута Арми и написаха “писмо” до феновете на Локомотив (Пд).

TribunaPlovdiv.bg публикува посланието на Лаута Арми без редакторска намеса:

До жълтите туркопоклонници!

Явно дълбоко сме засегнали турските ибрикчии, след като отново излизат с плиткоумни декларации написани от някой ментално скопен дебил. Вече станаха 20 за последният месец. Трудно е да си безпомощен и интернет и медиите да са единственото ти поле за изява! Или пък след всяка загубена битка, полицията да е пръв приятел, на който да се оплачеш.

Ето само няколко думи към вас, жълти помаци от околните села и туркопоклоници:

имахте две “покани” в седмицата преди дербито, които са документирани. И двата пъти получихме отказ и това се случва преди почти всяко дерби. За наш късмет този път попаднахте на точните хора в точният момент и си понесохте последствията. Бъдете благодарни, че просто се смилихме над тези, които се предадоха за да не бъдат бити. Хленченето като жени ви е присъщо, но си го запазете за вечеринките ви по беседки, защото този път камерата не лъже.

Ръцете горе с викове “предаваме се” от хора, които се водят лидери сред вас е позорно и това е петно, което никога няма да можете да изтриете. Жалките ви напъни да извъртите нещата във ваша полза и да се опитате да измиете срама будят само и единствено насмешка, така че един съвет от нас: спрете с декларациите и излезте на улицата като мъже, там където ние сме били, сме и ще бъдем!

Имаме едно знаме, на което пише: къде и кога! Ако имате претенции, знаете правилата!

Lauta Army

Подобни

7 Коментара

    1. Както мама по цял ден седи с вдигнати крака, така и ниие фиенувити на ПутяфЪ като видим мъже и вдигаме ръце.
      Така поне не ни бият и отиваме към турсия да сабираме сперма там. Ако е решил аллах да бяхме войни, ма той ни е направил жълти курви.

  1. Циганите грапави само това знаят, бой, бой и нищо друго! Нормално, няма циганин, който да не бие жена си, детето си. Нормално, все пак да не забравяме, че Лайнута Срамни води корените си от Столипенбург!

  2. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СПРЕМ ТАЗИ ИНТЕРНЕТ ВОЙНА И ЖЬЛТИТЕ МИШКИ ДА ИЗЛЕЗНАТ КАТО МЬЖЕ И ДА ВИДИМ КОЙ КОГО ? ИМАТЕ ЕДНА ПЕСНИЧКА КОМУНИСТИЧЕСКА ГОСПОДАРИ НА ПЛОВДИВ АМИ АЙДЕ ДА ПРОВЕРИМ БЕ ГОСПОЖИЦИ ? ЩЕ ВИ СЧУПИМ СУРИТЕ ПОТНИ СЕЛЯНДУРИ !!! КАК СЕ ГЛЕДАТЕ В ОЧИТЕ КАТО ВДИГНАХТЕ РЬЧИЧКИТЕ ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker