Локомотив ПловдивФутбол

Лаута Арми: Крушарски може да даде стадиона ни под наем, но визите за Пловдив издаваме ние!

Феновете на Локомотив (Пд) са тотално против провеждането на срещата от четвъртия кръг на Първа лига между ФК Верея и Ботев (Пд) на ст.”Локомотив” в пловдвиския парк “Лаута”.

Ето какво написаха от Лаута Арми на своя интернет сайт Mainite.bg:

Във връзка с последните събития около „домакинството“ на отбора на Верея на стадион Локомотив срещу неградското недоразумение от 2010 година искаме да заявим нашата позиция.

Феновете на цирковата трупа от Коматево не са добре дошли в Пловдив като цяло, но престоя им на стадион Локомотив е още по-нежелан. Явно ръководството не е помислило за разходите за дезинфекция, които ще трябва да направим след този мач и спортсменски са решили да помогнат на отбора на Верея в тежък момент.

В това няма нищо лошо, но трябва да се знае, че стадион Локомотив е нашият дом и няма да допуснем фенове на неградския отбор извън клетката, обособена специално за жълтите бежанци. Всички неградски субекти извън кафеза ще бъдат посрещнати както подобава, като този път джентълменската проява от магистрала Тракия преди няколко седмици няма да се повтори, а ще се сблъскат с цялата нетърпимост на пловдивчани към гнусния им отбор.

Очакваме с нетърпение следващия кръг!

LAUTA ARMY

Както знаете, ръководството на Локомотив (Пд) позволи на Верея да използва ст.”Локомотив” за срещата си с Ботев (Пд) идния понеделник, поради ремонт на ст.”Трейс Арена” – арената, на която обикновено домакинстват старозагорци.

Подобни

6 Коментара

  1. Може ли да сте толкова ограничени бре ,,локомотиви,, все пак играе пловдивски отбор може ли да сте толкова жалки?Не ни е притрябвал вашето мижаво стадионче.тази ваша омраза не я разбирам…

  2. Ей палячовци ,шо си мислите че,някой ви е умрял за мангалския стадион,кви визи кви 5 лв,малки хераджий я се спрете малко за кви сте се помислили,тука става дума за толерантност която обаче вие не притежавате,визите може да си ги раздавате по домовете на 5 годишните си брстя и сестри,пловдив е град на хората живеещи в него така че,с визите се успокойте малко

  3. Пълни олигофрени сте мангали прости….. Смешни сте и със комплексарските си действия ставате още по смешни!!!!! Не се излагайте изгонихте си истинските фенове и се напълните със наркоманизирани отайки които немогат да кажат трима титуляри от отбора ви..!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker