бетано най-добър сайт за слот игри
МарицаФутбол

Курдов: Какъв бой? Това да не е боксов мач?

Петър Курдов даде интервю пред Блиц, в което потвърди, че не е имало бой на Общото събрание на Марица. Припомняме Ви, че първо TribunaPlovdiv.bg разкри истината, след като потърси спортния директор на тима Тони Стойнов.

“Какъв бой? Това да не е боксов мач? Разменихме си остри реплики, може да съм казал някои неща, но имаше 30 човека там – питайте дали съм бил или ударил някого. Искаха да ме махнат от Управителния съвет, но събранието беше отчетно, не изборно. Нямаме такава точка в устава му. Също така, на събранието нямаше и кворум и то се провали. Аз съм изпълнил всичко, което се искаше от мен – промоция във “В” група, налагане на млади футболисти. Колкото до полицията – имаше двама полицаи, които просто ме съпроводиха до вратата, нищо друго”, коментира Петър Курдов скандалите на Общото събрание, на което бе изведен с полиция, след като заплаши присъстващите с разправа от Алексей Петров.

“Цялата помия срещу мен идва от Иван Кесов. Този човек предложи да даде 100 000 лева за клуба, но ако мен ме няма. Казах му, че с тези пари във “В” група може само да си избърше задника. Той и хората около него не могат да си намерят място от яд, че четири години седяха в зоналните групи, а аз дойдох и класирах тима нагоре. Искат да ми наложат да взема някакви клатику*ци, да си дремят в “А” или “Б” окръжна и да се тупат по гърдите пред медиите, колко много правят за клуба. Аз няма да позволя някой да избира хората, с които да работя. Този Кесов преди 4 години беше управител на стол, а сега е бизнесмен със собствени магазини. Как става това издигане и забогатяване за 4 години – от шеф на стол до солиден бизнесмен?”, продължи Курдов пред БЛИЦ.

“Зад Кесов застана и един пенсионер – Кольо Филипов. Този човек преди година събираше подписка срещу въпросния Кесов, защото не взел дъщеря му на работа. Сега застана зад него, защото му казах истината в очите. Филипов постоянно върви след мен и вика “дай някой лев”. Аз съм дал около 500 лева досега. А той знаете ли как работи – терена трябва да се полее в 8 сутринта, той идва в 10:30 и започва да полива в 11. Появиха се жълти петна по тревата. Преди един мач му казвам – вземи двама човека и разчертайте терена. Той ми каза, че ще го направи сам. Мачът започва в 18:00 часа, а в 17:55 той още чертаеше линиите. Отделно от това – отива при треньорите на децата. Те събират таксите на 5-о число. Той минава през всички и им иска заем по 100 лева. После аз питам треньорите къде са парите и те ми казват къде са – въпреки че съм казал тези пари да бъдат изцяло за нуждите на децата. Месец – два не ги върна. Питам го какво става – той продължава да казва, че ще ги върне, но не ги върна. И този човек скача на мен и иска и той да ме махне. Дори на събранието Бръмбара, един от опозицията, стана и каза на Филипов “не те ли е срам”, каза още Курдов.

“Иван Кесов и хората около него постоянно се чудят как да ме омаскарят. Миналата година пратиха 12 момчета да играят в едно село, където има 20 каскета с велосипеди и щайги на багажника. От пъпа на Пловдив и от родния им клуб ги пратиха там да играят още първия кръг срещу Марица. Бихме ги с 4:2, после част от момчетата се молеха да се върнат при мен. Взех ги и сега си играят.

Друг случай – след края на сезона направих 2 банкета, после ги поканих всички в хотела си – 3 дни ядене, СПА, каквото поискат. И накрая ми скочиха, защото не съм дал 50 лева премия на един футболист от Павликени. Той не идва на тренировки, а само на мачове и иска да играе и да взема премии. Казах му, че така няма да стане. Той обаче бил правил така в Павликени – ами да ходи в Павликени”.

Аз съм дал 85 000 лева за Марица. Върша си работата идеално, изпълнил съм целите. Кажете ми друг отбор, в който всеки мач по едно полувреме играят по няколко момчета на 16-17 години.

Аз сега съм субективен, понеже защитавам себе си. Затова ви предлагам да говорите и с другите хора, които бяха на събранието. Говорете и с момчетата от отбора. Ако те кажат нещо лошо за мен, веднага си подавам оставката. Гарантирам го. Готов съм да застана пред всяка медия заедно с човек от опозицията. Чист съм пред себе си. Разбирам, че съм трън в очите на тези хора, защото им развалих рахатлъка в окръжните групи.

Давам още един пример – зад мен застана доцент Георги Иванов. Мислите ли, че човек, който е с такава позиция в обществото и толкова успял, би застанал зад мен, ако съм някакъв мошеник или нещо такова? Аз не съм цвете за мирисане, понякога си изпускам нервите, но давам сърце и душа за Марица и съм с чиста съвест”, завърши Курдов.

Блиц

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker