ВолейболМарица - жени

Купата на България по волейбол за жени ще се проведе от 28 януари до 1 февруари

Купа България 2015 по волейбол за жени ще бъде връчена на 1 февруари, съобщиха от федерацията.  Все още обаче не е определен домакинът на турнира, който ще започне на 28 януари и ще протече в пет последователни състезателни дни с участието на шестте елитни отбора от НВЛ, между които и Марица (Пловдив).

Надпреварата ще протече по добре познатата формула от предишните години.  Отборите ще бъдат разпределени на две групи от по три тима, които ще се срещнат по веднъж всеки с всеки.  Съставът на тези две групи ще бъде определен в зависимост от класирането след края на първия полусезон от шампионата на НВЛ.

Първите два от всяка група отиват на полуфинали на кръст, а победителите от двата полуфинала ще влязат в решаващата битка за трофея на 1 февруари от 18:00 б.в.  Във всеки от предишните четири дни ще се изиграят по два мача – от 16:00 б.в. и от 18:00 б.в.

Досега отборът на Марица е печелил Купа България само веднъж в своята история – през 2012 година, когато турнирът се проведе в Пловдив.

volleymaritza.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker