Новини

ГЛЕДАЙ: Крушарски: Ще си тръгнат футболисти, Акрапович остава, извадил съм брадвата

5 коментара 📁 Локомотив, Трибуна Пловдив TV, Футбол 🕔29.юли 2018
ГЛЕДАЙ: Крушарски: Ще си тръгнат футболисти, Акрапович остава, извадил съм брадвата

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори след тежката загуба от Славия с 4:2, пред репортер на TribunaPlovdiv.bg.

“Загубата не е толкова страшна. За толкова години, тук този начин започване на първенството го гледам четвърта година. Започваме по същия начин. Миналата година ги качих на наказателен лагер и нещата се промениха. Мога да кажа само, че си личи, че Славия са играли четири мача повече.

Зъбните колелета още не са смазани. Нищо не е загубено още. Говорихме си откровено горе с Акрапович. Ще има малко промени. Нещата са в правилната посока. Някои ще си тръгнат, някои ще останат. Визирам футболисти. Не е това, което сме преценили, явно сме сбъркали.

Ние си казахме каквото си казахме. То си е за нашата кухня. Важното е, че ще видите, че Локомотив ще стане това, което ще стане. Аз си харча парите, за да се случат нещата.

Към Акрапович няма какво да кажа. Той направи дисциплина. В отбора има ред. Получих поздравление и от други хора, които разбират от тази работа. Те ме посъветваха да продължим в същия стил. С тази прекалена смяна на треньори не стигнахме до никъде. Този път ще си караме по план. Момчетата, които остават ще играят мъжка игра и това ще го видите.

Аз го казах и преди, сега пак ще го повторя. Аз съм производственик и когато имам да изпълнявам поръчка, никой няма право да ходи в отпуска, дори и аз. Всеки ще си получи заслуженото и ако не спазва правилата ще тръгва по гората. Тук всеки се прави на мениджър.

Трета година ми писна с глупостите. Сега съм извадил една брадва и започвам от коленете. Не от глезените, а от коленете. Портала има две страни, в такъв случай предпочитам да са от външната страна.

Моята прогноза съм я казал. Ние ще сме в първата шестица. Този път това е нареждане! До сега беше приказки и желание, този път е нареждане. Това на мен ми е трета година. Аз трябва да почна да вадя играчи. Да вадя някой лев. Не става само да се набутвам. Истината е в нашите юноши. Взехме чужденци, защото няма българи. Школата тепърва ще вади кадри.

Феновете са дошли да гледат театър, а не балет или някакви такива изпълнения. Нормално е да си тръгват. На мен не ми е приятно да давам такива пари и да ги давам за лентяй. Това, което казвам, това е истината. В България, за да тръгне футбола, всички играчи трябва да са общи работници. Не да си мислят, че са нещо!

Заплата повече от 1 500 – 2 000 лв. не трябва да има, за да има резултат. Ние сме ги разглезели и са голямата работа. Това ще го вкарам аз в Локомотив. Всеки ще получава, това което е заслужил“, сподели Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg.

АКЦЕНТИ: Какво се обърка на „Лаута“ за Локомотив (Пд) срещу Славия?

Сподели тази статия с приятели

5 коментара

 1. 🕔 9:05, 30.юли 2018

  Свободно сержант Крушо

  Крушо, говедарски цървул прост, като си изкарал брадвата се самоубий, Палячо долен.Само приказките са ти голяеми на теб прост комсомолски секретар! Откакто пое клуба само приказки и простотии.Забатачи отбора и школата, мошеник мръсен.Всумай си босненския физкултурник с всите ментета, които докара и си ги води в твоите фабрики за ракети защото за футбол не стават, но като общи бичкии може и да ти вършат работа.Вън,Палячо заедно с цялата си циркова трупа.За посмешище ни направи, изкуфял дъртак.

  Отговори на този коментар
  Харесвам(9)Не харесвам(0)
 2. 🕔 23:01, 29.юли 2018

  1926

  И ТИ ТЪПАК ВСЕ СЕ КАНИШ,А ПРИ ТЕБ САМО ЖИВУРКАМЕ!
  КОИ СА ТИЯ ПРИЯТЕЛИ ДЕТО СА ТЕ ПОЗДРАВИЛИ ЗА ТОЯ СМЕШЕН ТРЕНЬОР НЕАДЕКВАТНИК И ЧЕ КЛУБА ВЪРВЯЛ В ДОБРА ПОСОКА?
  Я ГИ ДАЙ ДА ГИ ВИДИМ КОИ СА ТИЯ ТВОИ ПРИЯТЕЛИ!!!
  ЕЛА НА ЛАУТА С ТЯХ ДА НИ ГО КАЖАТ В ЛИЦЕТО И ЩЕ ВИ ЧУПИМ ШИБАНИТЕ КРАТУНИ!!!
  ЩЕ ВИ ИЗГОРИМ ЖИВИ ЕЕЕЕЙЙЙЙ,МАЙКА ВИ ШЕЙБА ДОЛНА!!!
  НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЕБАВА С ЛОКОМОТИВ И ПУБЛИКАТА МУ БЕ НЕЩАСТНИЦИ!!!
  Я ПОРОВИ МАЛКО В ГУГЪЛ ДА НАМЕРИШ МАЧОВЕ ОТПРЕДИ 10-15-20 ГОДИНИ,КУРВО,ДА ВИДИШ КАКВО Е ОТБОР,ПЪЛЕН СТАДИОН И ФАНАТИЗИРАНА ПУБЛИКА!!!
  ТОГАВА МИ ГОВОРИ…
  С ТИЯ ПРИКАЗКИ МОЖЕ ДА ГОВОРИШ САМО НА ФЕНЧЕТА,КОИТО СА ОТ 5 ГОДИНИ НА ЛАУТА И НЕ ПОМНЯТ ОНИЯ ВРЕМЕНА,ДЕТО МЕЛЕХМЕ ВСИЧКО НАРЕД,А ПРИ ТАКИВА МАЧОВЕ,БЯХМЕ ПО 8-10 ХИЛЯДИ,НО НЕ И НА НАС,КОИТО СМЕ ПО 25-30 ГОДИНА ПО МАЧОВЕ И СМЕ ВИЖДАЛИ КАКВИ ЛИ НЕ НЕЩА….
  НЯКОЙ ДЕН,ЩЕ ДОЙДА ДА ТИ ГО КАЖА В ЛИЦЕТО,И АКО МЕ ИЗГЛЕДАШ ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНО И С ДОСАДА,ЩЕ ТИ МЕТНА ЕДНА СОЧНА И ЗЕЛЕНА ХРАЧКА В ТЪПАТА МУТРА,ПЪК ПОСЛЕ КАКВОТО ЩЕШ ПРАВИ!!!

  Отговори на този коментар
  Харесвам(7)Не харесвам(2)
  • 🕔 2:29, 30.юли 2018

   1926

   Ами Вземи извяди 10 милиона и ставай собственик да те видим какви ще ги дробиш!!
   Отстрани лесно а!

   Отговори на този коментар
   Харесвам(4)Не харесвам(5)
   • 🕔 10:00, 30.юли 2018

    Анонимен

    Дай ми да „усвоя“ обществените поръчки на Крушо и още утре вземам Локото!

    Отговори на този коментар
    Харесвам(5)Не харесвам(1)
   • 🕔 16:18, 30.юли 2018

    1926

    ПРедпочиташ да сме в това жалко състояние ли?
    Сега рязаните като ни думнат минимум една класика,с Верея ще дойдат 100 човека….
    Ма вие сте все позитивни!
    Тоя нещастник вече е една година на Лаута и прави втора селекция,и НИЩО И НИЩО И НИЩО!!!
    По-зле става!
    И ако така я караме,от сега ти казвам че сме аут от А група.
    Не е само до парите!

    Отговори на този коментар
    Харесвам(1)Не харесвам(0)

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *