бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Крушарски: Ще дойде човек да ми помага, явно съм неудобен за Общината и за феновете

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отново заяви, че ще дойде човек, който да му помага с издръжката на ”черно-белите”, както и че Община Пловдив не прави нищо, за да му помогне да изгради база на клуба.

”Има и такива мачове, чакаме следващия. В съблекалнята казах на момчетата, че следващите са Берое. Общината е насреща за моя болен въпрос. Много време си говорим и нищо не се случва. Проектите ги направихме и ги дадохме. Говорим си за срокове, но те се удължават. Ние ли не сме наясно или те не знам. Аз ли не съм симпатичен или друго?

Искам да сключим договор и да направя всичко с мои пари. Не мога да разбера какво става. И тази година си отива, ние още нямаме база. Ще дойде и другата година и пак нищо няма да стане. Ще започна да правя четвърти терен, след като тук нищо не се случва.

Мисля, че всичко каквото е трябвало сме предали. Какво ще става в бъдеще не знам. Сигурно ще дойде човек, който да ми помага. Каквото и да ми предложат от Общината ще го направя. Явно е, че аз съм неудобният човек и на феновете и на Общината. Явно някъде има нещо, това не е случайно”, сподели Крушарски.

ГЛЕДАЙ: Акрапович: Доволен съм, искаме да продължим максимално напред за Купата на България

ГЛЕДАЙ: Акрапович: Доволен съм, искаме да продължим максимално напред за Купата на България

ГЛЕДАЙ: Акрапович: Доволен съм, искаме да продължим максимално напред за Купата на България

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker