Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски: Ще бъда щастлив, когато видя наши кадри да бранят емблемата

Собственикът на Локомотив Христо Крушарски даде интервю, в което засегна интересни теми, касаещи Локомотив и спорта в Пловдив.

Ето и коментара на бизнесмена:

Първо той бе запитан за спрените пари от Община Пловдив за Локомотив:

“Не, няма спрени пари, защото ние не взимаме пари от Общината. Когато дойдох, ни се помогна да си направим осветлението, да се изгради паркинг и това беше. Но Локомотив не е общински клуб и не разчита на такива пари”.

“Доколкото аз знам, той е обяснил, че общината няма пари, с които да помага на Локомотив и Ботев. Мога да кажа, че на кмета никой не му е искал пари,
nо не искам да говоря с него през медиите”.

“Аз не говоря през медиите, пиша писма, но той не отговаря. Вижте, конфликт няма, проблеми няма”

“Ние сме си входирали проекта за стадиона, така че всичко ни е наред. Аз ще се срещна с кмета на Пловдив в най-скоро време и ще говорим, тъй като после ми предстои пътуване в чужбина”.

Христо Крушарски не пропусна да засегне и болезнената тема за спорта в Пловдив:

“Аз съм отдавна в спорта, преди не съм бил участник, но гледам много отдавна. Спорт без държава не става, това трябва да е ясно. Ако държавата не се намеси и не започне да помага активно, няма какво да говорим просто”.

“Много е прав в това отношение и министърът на спорта Красен Кралев. Той обясни, че няма как да готвим всякакви олимпийски спортове, а като погледнеш – имаш двама човека, които са регистрирани само за да вземат пари”.

“Много такива случаи има, няма какво да се лъжем. Дайте да седнем и да помислим кои са ни традиционните спортове и да се развиват те, това Батето го е казвал милион пъти”.

“Те са 10 или най-много 20, а не 49, както се опитваме да правим. Имаме футбол, ски, лека атлетика, хандбал, волейбол, баскетбол, борба и още няколко други. По-добре е да се фокусираме върху тях”.

На въпроса за бъдещите му планове в Локомотив, той отговори така:

“Моята мечта е школата да заработи активно. Като видя, че вадим собствени кадри и момчетата играят за емблемата, тогава ще съм наистина щастлив. Това искам да направим в най-близко бъдеще”.

90-годишнината на Локомотив Пловдив е събитие, очаквано от много фенове. Крушарски съобщи как тече подготовката за него:

“Всичко е под контрол, работим доста здраво. Вече се правят различни шатри, мисля, че ще се получи много хубаво. Всички са добре дошли, ще видят хубав футбол, има един мач на юношите срещу Спартак Пловдив, има мач на мъжкия отбор срещу Спартак Миява. Ще има и концерти, добави Крушарски пред в.”7 дни спорт”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker