Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски с официално изявление по случая Бенедето Манчини

Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски използва официалния сайт на “смърфовете”, за да изясни ситуацията с появилия се кандидат-купувач Бенедето Манчини.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg публикува изявлението без редакторска намеса:

ОТ: ХРИСТО ГЕОРГИЕВ КРУШАРСКИ – основен акционер в „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – 1926” АД;

ОТ: РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

По повод на тиражираните в медийното пространство твърдения, че „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – 1926” АД ще смени своя собственик и че г-н Бенедето Манчини ще придобие основния пакет акции на Клуба, бихме искали да заявим следното:
baner-tribuna-plovdiv-pod-statiite
1. Към настоящия момент, притежаваните от г-н Христо Крушарски акции в „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – 1926” АД не се предлагат за продажба и няма да бъдат продавани. Държим да отбележим, че г-н Манчини е надлежно уведомен за позицията на собственика по този въпрос. Всички твърдения в обратната насока, считаме за опити за дестабилизиране на клуба и уронване на престижа му.

2. „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – 1926” АД, в лицето на неговото ръководство и собственик, са отворени за конструктивни предложения за сътрудничество, които могат да доведат до още по – добри спортни резултати. Считаме, обаче, че подобни предложения следва да бъдат правени в съответствие с утвърдените правила за бизнес комуникация, при ясно и точно посочване на намерения, на поети ангажименти и всякакви други условия. Уверяваме всички фенове на отбора, медиите и останалите заинтересовани лица, че в случай на промяна на позицията ни, ще бъдат своевременно уведомени.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker