бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Крушарски с максималистично изказване

Собственикът на Локомотив Пловдив бе запитан какво мисли за случващото се в Ботев и представянето на отбора му досега:

“Това, което се случва в Ботев, в никакъв случай не е приятно. Нали знаете поговорката, че който плаща, той поръчва музиката.

Румен Чандъров е сериозен бизнесмен, вади си пари от джоба и сам си определя правилата на играта. Не виждам как някакви хора ще му се бъркат.

Това при мен не може да се случи, казвам го категорично. В Локомотив много добре знаят, че който плаща, той поръчва музиката.

Крушарски също така направи сравнение между Николай Митов и Станимир Стоилов, който също води сините преди да поеме Ботев. Вторият бе наставник на канарчетата,
като заведе тима си до финал за купата на България.

“Харесва ли ми представянето на Локомотив от началото на сезона? За харесване, ще ми хареса, когато станем европейски шампиони. Аз съм максималист и гледам да не хваля толкова много отбора. Вярвам на треньора, на момчетата и ги подкрепям”, каза Крушарски за 7 дни спорт.

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker