Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски с култово интервю: Ще режa глави, ако се докаже черно тото

Христо Крушарски коментира изказването си от края на миналата седмица. Тогава той зяви, че ще реже крака на футболисти, ако докаже, че са играли симулативно.

Собственикът на “черно-белите” е имал разговор с играчите си, като двама от по-опитните играчи – Кирил Котев и Мартин Камбуров са отговорили на благодетеля си, че това се случва във футбола:

“Не се съмнявам, защото все говорим за черно тото. Като бях в Аржентина и обменям 500 евро ми казаха една поговорка – били Садамки тези пари, защото всеки говори за тях, но никой е ги е виждал. И тук е така за черното тото”, каза Крушарски пред Диема спорт.

“Локомотив бил черна овца, играл черно тото. Нека го докажем, има власти, има съд, има места за дълга почивка, за лишаване от свобода. Който си е заслужил, нека си изкара “командировката”, пък нека пак се пробва. Нека се докаже. На този ще му отрежа главата и ще го отлежа”.

“В спокоен тон ги питах всички футболисти, преди да ми дойдат дяволите. Знаете ли колко човека се обадиха от тях? Двама – Котев и Камбуров. Обадиха се да ми опонират нещо, казаха ми, че това бил футболът. На това съм се наслушал. Ако аз кажа, че така е в производството на ракети и всеки ден стават бели, какво ще стане – ще фалирам”.

“Не можеш да ме убедиш, че един мач е така, друг е иначе. Във футбола има постоянство. Да загубим с игра, разбирам, ама да загубим бабешката – няма да стане. Или почваме да правим спектакъл, или минавам на друга тема.”

“Който иска да играе, да заповяда. Който не иска и не иска да работи за клуба – има си договор, 8 часа бачка на стадиона, имаме доста работа сега. Ще оформяме терена, имаме право да ги командироваме за производствени нужди, ще го направя и аз.

“Тия момчета трябва да разберат, че трябва да си вършат работата”.

“Не можеш ти да държиш емблемата и емблемата да е свързана с твоите финансови мечти. Тези финикийски знаци трябва да си ги заработиш, а не да са подарък. Не съм толкова богат, че да си подарявам парите, те трябва да се заслужат”, завърши Крушарски за Диема спорт.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker