Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски с голяма победа извън футбола!

Един от собствениците на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски постигна важна победа извън футболното поле.

19-ият конгрес на Световната метеорологична асоциация избра за свой следващ президент дългогодишният приятел и сътрудник на родния крупен бизнесмен д-р Абдула Ал Мандус. Форумът се проведе в Женева, а изборът се понрави на Крушарски.

profittips-the best football tips

“Това е важна победа. Абдула ме намери още през 2006 година и работим усилено по много сериозни проекти. Помогнах му с изграждането на лаборатория за изследване на реактивите, които се използват при изваляване, както и с други проекти в емирствата.
Организацията, която оглавява, е с важно значение за целия свят, защото се занимава с климата. Радвам се като българин, че съм съпричастен с такъв сериозен успех.
Все пак не всичко в живота е футбол, а където съм аз там е и победата и на подобни форуми”, каза Крушарски, цитиран от “Мач Телеграф”.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker