бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски сложи край на драмите в Локомотив

Президентът на Локомотив Христо Крушарски обяви, че няма проблеми и нищо драматично няма да произтече от вчерашното интервю на старши треньора  Илиан Илиев. След контролата в Стралджа, 48-годишният специалист изригна, че клубът не може да се управлява така и не приема заплахите на боса за чупене на крака и пращане в производството.

“Локомотив е демократично общество. Всеки е свободен да изказва мнения. Важното е това, което ни обединява, а не дребните детайли. Футболът е емоция и футболните хора са емоционални. Аз също на моменти не мога да сдържам емоциите си. От всичко станало най-много ме заболя от приказките за участие на отбора в черно тото. Направо изпуших. От там дойдоха проблемите.

Сега всичко е спокойно. Продължаваме напред, проблеми при нас няма. Каквото има, ще си го кажем като в семейство и ще си остане вътре между нас. Повече циркове за другите няма да правим.

Тук обаче искам да заявя най-отговорно, че който си позволи да въвлече институцията Локомотив в слухове за черно тото ще бъде съден до дупка.

Може да сме загубили, може да сме играли слабо, но ние в черно тото не участваме. Локомотив е чист и това трябва да се разбере от всички. Който иска да ни опетни, ще отиде на съд”, заяви Христо Крушарски пред “Марица”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker