Локомотив ПловдивТопФутбол

Крушарски разкри за огромен проблем, който е напът да съсипе футбола в България

Собственикът на Локомотив (Пловдив) – Христо Крушарски, е поредният човек, който се обедини около мнението, че законопроектът за промени в закона за хазарта, който е на път да се приеме набързо и без никакво обсъждане, e необмислен и ще нанесе сериозни щети на българския спорт.

Бизнесменът заяви пред “Телеграф”, че той ще рефлектира върху парите от ТВ права, което пряко ще ощети клубовете със стотици хилади левове. Крушарски допълни, че не изключва “протест на много хора”, тъй като това е поредно решение, което съсипва българския футбол и спорт.

“Поредното решение, което съсипва футбола и спорта като цяло. Щетите ще са големи. Това ще рефлектира и върху парите, които получаваме от телевизионни права, защото ще засегне големите телевизии и медиите.
Някои хора как си мислят, че получават безплатно новинарско и развлекателно съдържание от сайтовете, които отварят ежедневно.

profittips-the best football tips

Доколкото ми е известно, те по цял свят се издържат от реклами. В един момент много хора могат да се вдигнат на протест”, коментира и президентът на футболния клуб Локомотив Пловдив Христо Крушарски пред “Телеграф”.

“Не бива да се залита от една крайност към друга. В никакъв случай не трябва с такова темпо и толкова прибързано да се взимат решения, които крият риск от такива солидни щети като загубата на половината финансиране за спорта”.

Това коментира пред “Телеграф” и президентът на баскетболен клуб Славия Михаил Йотов.

“В Англия много се говори за физическите места, на които може да се играят различни хазартни игри. Казината на всяка улица и на всеки ъгъл са доста по-сериозен проблем от възможностите за реклама на компаниите за спортни залози.

Естествено е, че децата и юношите трябва да се предпазват от всичко опасно, но нека видим какво се прави за подобряването на условията за спорт и инвестициите, преди да се взимат решения, касаещи някои от най-големите и важни партньори на целия ни спорт. Определено не е моментът за налагането на такива крайни забрани и ограничения. Още повече без готов план Б”, каза още Йотов.

bet365 Обнови Своето Казино Със Стотици Любими Игри и Бонус за Нов Клиент

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker