бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Крушарски разкри задълженията на Локо, дали отново би се върнал и какво трябва да направи Камбуров, за да се завърне на Лаута

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори по изключително много интересни теми свързани с вече бившия му клуб. Това се случи пред “Пресклуб България”.

“В край на сметка се видя, че във футбола има финансов интерес. Вие не вярвате, че от футбола може да се спечели, но аз ако имах още малко възможности можеше да го направя и сам. В Локомотив има 4-5 момчета, които вече са н фазата – да ги купят още сега. Цената на тези момчета е по-голяма от на моите коне, защото те (конете) струват 100 хиляди. Само за един наш играч даваха горе долу толкова.

Сега цената на тези момчета е много по-висока. Интересът е към младите, интересът е до 20-годишните. Това е нормално, защото те имат 15 години поле за действие. Те разбраха, че без школата няма как да стане.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Това, което сме договорили и това, което сме се разбрали е точно това. Аз си оставам в Локомотив като фен. Все пак знаете какво е моето влияние във фенската маса и то скоро няма да се изпари. Контрола ще го има от наша страна.

Румен Руйчев ще остане да предаде клуба към новите собственици. Не мога да му гарантирам мястото в клуба, но ако си върши работата както трябва естествено, че ще остане.

Аз като финансов благодетел на Локомотив трудно бих се върнал, защото тези момчета имат сериозни намерения и парите, които ще вложат още тази година не са малко. Човек като влага пари си прави сметката как да си ги върне, за разлика от мен. Аз първо скачам и после мисля.

Сега почвам нова дейност, защото шило в торба не стои. Аз съм на тези години, обаче от вас не виждам кой може да ми излезе и на нощния живот и изобщо на живота и на работата. С Цветков започваме една нова дейсност, която скоро ще разберете, а от догодина и ще почувствате.

Когато Общината отпусна тези 12 милиона, те стояха една година там при тях. Единственият човек, който е пречката да не строя аз стадиона зам.-кмета по строителството Пламен Райчев. Той си го знае много добре. Аз стоя до него и той казал на Чавдар, че аз няма да стоя стадиона. Аз така или иначе не се натискам.

Само 500 000 лихви към НАП останаха и нула задължения към други институции. А преди моето идване задълженията бяха много повече.

Отборът има потенциал, още не е изпуснал шансовете за Европа. Посоката е само напред и нагоре. Виждам Локомотив със сигурност на 7-ото място и на 90 процента участие в Европа.

bet365
Мартин Камбуров беше казал, че докато Крушарски е в Локомотив той няма да се върне, нали така? Да не си мислите, че сянката на Крушарски така лесно ще си тръгне от Лаута?

Мартин ако иска да се върне, ще му кажа това, което преди да напусне: Той е професионалист и играе за пари. Локомотив е друго нещо и е марка за която се играе без пари. За нея се дават пари”, добави още бизнесменът.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker