ЛокомотивТопФутбол

Крушарски: Продаваме само качествен материал, дано Минчев стигне Реал и Барса! Целта е Европа

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде любопитно интервю пред „Дарик радио“ относно трансфера на Георги Минчев. Крушарски пожела на голмайстора един ден да стигне до Барселона и Реал Мадрид.

„Все пак продаваме нещо и почват да ни търсят от време на време. Доволни сме от този трансфер на Георги Минчев, от всеки сме доволни, когато идват приходи, всичко е добре дошло. Не говоря по финансовата част. И футболистът трябва да е доволен, за да има сделка, иначе как? Винаги съм казвал, че не само ние трябва да сме доволни, ами и човекът от среща. Той е млад. Тепърва има къща да гради. Дано успее да стигне до Барселона и Реал“, коментира босът на „черно-белите“.
„Не продаваме на всяка цена. Продаваме качествен материал. Само, ако ни търсят. На сила не продаваме. Естествено, че Боруков ще успее да замени Минчев. Щом треньорът го е взел. Предполагам, че незаменими хора на този свят няма“, продължи той.

„Димитър Илиев твърдо си остава в Локомотив Пловдив. Имаше приказки. С партньорите се разбрахме. Остава си при нас. Той ще продължи да тегли локомотива, ами и товарния влак“.

„Нали си спомняте, че моите приказки от началото какви са, за Купата. Това остават целите. За нас целта е турнирите в Европа. Там е сцената, на която можем да надграждаме. Всяка година трябва да скачаме едно стъпало нагоре“.
„Входящи трансфери: Мисля, че треньорът достатъчно е напълнил къщичката стига толкова. Аз мисля, че ние сме доказали винаги, че сме готови. Като пионерчетата едно време сме – винаги готови. Предстоят добрите игри и ще започнат от „Георги Аспарухов“ естествено с победа“, каза още Крушарски.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg