Локомотив ПловдивТопФутбол

Крушарски проговори за Локо: Имаме проблеми с банките! В момента са малко парите, но…

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски даде специално интервю пред “Дарик радио”, в което разказа за идеята си, която ще предложи на държавата. Към този етап той търси съмишленици – клубни президенти, с които да дооформят детайлите. Крушарски предлага 10% от данъка, който ще постъпи в държавната хазна като данък от букмейкърите, да се инвестира в детско-юношеския футбол.

„Съвсем нормално е значи като намаляват букмейкърите към нас постъпленията, а те отиват към държавата, ние да потърсим отнякъде малко да ни се помогне. Все пак това е общественополезно действие футболът. Ние не ги търсим парите за мъжките отбори, а за развитието на детско-юношеските школи и за аматьорската лига“, каза Крушарски.

„Конкретната идея е: държавата взима 200 милиона данъци от букмейкърите. От тия 200 милиона да се отделят 10% за развитието на аматьорския и детския футбол. Въобще за развитието на спорта. Казвам сега само моето име. Коментирано е с няколко клуба от Първа и Втора лига. Тепърва започваме да сглобяваме пъзела. Това е първо предложение. Ще го оформим както си трябва. Ще го внесем и в Министерството на спорта, и в Народното събрание, и в Министерския съвет“, продължи той.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Ако тези пари се дадат целево, лесно може да се контролират. Който клуб си изпълнява ангажиментите, ще изпълнява тази субсидия. Ако не, тогава следващата година трудно ще може да я получи. Защо да не е реалистично, в света го има като действие. Знае се колко деца има в дадена школа, знае се колко треньори има. Знае се какво трябва да се помогне. Всеки си прави програма, дава си предложенията и има си комисия, която преценява. Много лесно се контролира. Ние сме започнали разговорите. Предполагам, че като го чуят още колеги, ще се активират да седнем да си поговорим и да дадем предложение на държавата да ни помогне. Всички говорим, че футболът отива надолу. Няма база и слаб е интересът. Слаб е финансовият ресурс, с който разполагат клубовете за школите“, каза още босът на Локомотив Пловдив, след което говори за кандидатурата си за президент на БФС.
„Аз започнах да подавам част по част моите предложения и моята програма преди Конгреса. Започвам подготовката за Конгреса. Днеска съм пуснал за детско-юношеската школа и за аматьорския футбол моите предложения. При мен няма скрито-покрито. Ако не спечеля Конгреса, ще издам готова програма. Мисля, че програмата, която ще направя, ще е доста подробна. Основният акцент ще е – знаете, че ако няма резултати на високото ниво, надолу нещата се размиват и започваме да се критикуваме. Основният акцент е заздравяване позициите на мъжкия футбол и развитието на детско-юношеските школи“.

Президентът на “черно-белите” най-накрая разкри за проблеми с финансите в клуба, но увери, че нещата ще бъдат напълно изчистени до началото на пролетния полусезон.

“За Локомотив Пловдив новото е, че чакаме Общото събрание. Чакаме да се раздвижат процедурните неща. От там нататък Локомотивът да тръгне да си върши работата. В момента са малко пари. Няма кой да подписва, няма кой да разписва. С банките си имаме проблеми. Процесът леко е блокиран, но се оправяме някак си. Няма да повлияе на отбора. До започване на първенството всичко ще се реши”, заяви той.

Коледен Шанс в WINBET! Много промоции с награди за общо 1 млн. лв.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker