Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски проговори единствено пред TribunaPlovdiv.bg за СРС-то и остава ли в Локомотив

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори ексклузивно и само пред TribunaPlovdiv.bg относно появилия се днес видео клип, в който той споделя, че ще напусне тима.

Нашата медия единствена не публикува материала, докато не стане ясно дали той отговаря на истината, особено като се вземе предвид факта, че има голяма вероятност записът да е манипулиран.

Така традицията TribunaPlovdiv.bg да съобщава важните и проверени новини за спорта в Пловдив бе продължена и днес!

“В Локомотив се живее с интрига. Ако няма интриги, то няма и Локомотив”, започна Крушарски.

“Това, което е изкарано уж в един разговор, е станало в общ разговор, когато сме коментирали нещо преди години. Извадили са каквото им харесва, за да стане интригата. Но да са живи и здрави, има си начини да се намери кой го е пуснал и аз ще го намеря и съдя. Няма да ги пропусна!

Защо не пуснаха целия разговор, без да го нагласят?! Това е сглобено така, за да ме натопят. Можеш да кажеш за един човек, че е много тъп, за да не разбере дадена истина, това същото важи и за мен”, продължи той.

На въпрос на TribunaPlovdiv.bg дали в крайна сметка остава в Локомотив и дали думите, че напуска тима са верни той заяви:

“Оставам в Локомотив! Нека да ми дадат базата и ще видят тези драскачи дали оставам. Писна ми да го говоря вече. Аз няма да се дам лесно от Локомотив. Каквито и интриги да ми правят, каквито и мръсотии да творят, аз няма да се дам, а мръсникът си остава мръсник.

Аз, като имам да казвам нещо, го казвам директно в очите. Не се крия зад гърба на псевдо писатели. Щях ли да търся треньори и други неща, ако щях да напускам? Това, което сме говори, ще е от преди две години, когато бяхме си поставили за цел Рилски Спортист да влезе в Б група, но и то е извадено от контекста.

Защо не пуснаха този запис, когато си бях в България, ми чакаха сега, когато замина да го пуснат?! Аз на феновете им обещах, че ще спра да говоря и го направих! Нещата вече са спокойни, но ето пак интриги. Няма и да говоря повече! Правя го само и единствено пред вас, защото вие сте коректни и може да ви се вярва.

Покрай базата всичко е наред, на първа сесия минахме, втори експертен съвет ще мине и всичко ще е наред. Общината е отделила средства да се създадат документите, които са нужни. Аз искам да почна от утре, за да спрат тези спекулации, но си има бавни процедури. Колкото и да настройват хората, това което ще направим, ще покаже, че са просто едни драскачи”, добави Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg.

Подобни

11 Коментара

  1. КРУШАРСКИ МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ, НО Е КАЗАЛ АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА!
    ВСИЧКО КАЗАНО Е ВЯРНО! ВЪВ ВСИЧКИ БГ КЛУБОВЕ СОБСТВЕНИЦИТЕ СА ТАМ, ЗАРАДИ ДАДЕНИ ОТ БОКО ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ!
    Българския футбол е една комунална яма и нищо друго!

  2. Защо ли ми мирише на жълТУСКА поръчана гнусотия???
    Само те наричат Крушарски-КРУШО!!!
    ЩЕ ВИ ЕБЕМ ПУТКАТА МАЙЧИНА ЕЙ КЮРДИ!!!

  3. Жълтите са виновни за всичко,включитело и за тва че сме миризливи мангали и крушарски селския алкохолик ни шиба в черните гъзове …

  4. Вижте наистина, че аудиото е много изрязано и са пуснати фрагменти от него, а не целия разговор с цел да се създаде интрига, защото някой много иска Крушарски да си тръгне от Локомотив! Кои са тези, които искат Локомотив да остане без собственик – това е тази мръсна и долна жълта сган!Защо наистина не е пуснат целия разговор? Другия вариант е Крушарски да е предаден от фонове, които го недолюбват меко казано и искат да го принудят да напусне!

  5. Мамичката ви мръсна жълТурска!
    Истина е, че правите всичко, за да остане Локомотив за пореден път без собственик!
    Проблемите за вас, мръсна жълта сган са два! Единия е, че Локомотив ще го има винаги и рано или късно, този клуб ще се стабилизира, защото е обичан от ужасно много хора, във и извън България!!!
    Втория е, че има Господ и всичко се връща!!!

    1. Така е. Има господ и той ви го връща за всички подигравки от времето на Селксия. Хак да ви е тва пиянде. Много се забавляваме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker