бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски призова Общината: Действайте по бързо, защото вие ще правите стадиона

Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски призова община Пловдив да действа максимално бързо по предложението на бизнесмена за инвестиции в базата и стадиона на черно-белите.

“Проектът за стадиона ще е готов до средата на май и струва немалка сума. Надявам се, местната власт в Пловдив ще действа максимално бързо, в противен случай може да се наложи да подаря проекта на Община Пловдив и те да правят стадиона”, заяви Крушарски пред “7 дни спорт”.

“Естествено, че ако не бъдат изпълнени исканията ни, няма как да направя планирания цялостен ремонт на стадиона. Вече се ангажирах да подменя официалния терен”, добави още той.

Припомняме, че на 8 април, на срещата при кмета, босът на “черно-белите” поиска от кмета ст.”Локомотив” да бъде предоставен на клуба за безвъзмездно ползване.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на EfbetРегистрирай се сега от ТУК

Подобни

2 Коментара

  1. Мръсни жълтури, ако трябваше да се направи нещо за селския ви клуб, гъзовете щяхте да си съдерете! Сега ако не направите необходимото, за Локомотив трудно ще излизате по улиците! Ввсички в Пловдив знаем, кой-кой е и какъв е! Тук става въпрос, за помощ на пловдивския спорт и неговите бази, независимо че в случая не става въпрос, за любимия отбор на Тотев, Славчо, Титюков, Зико и останалата жълта пасмина сред градоначалниците ни! ДЕРЗАЙТЕ ЖЪЛТИ ГАДОВЕ, ЗАЩОТО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ МНОГО!

  2. Тотев до кога жьлти номера пинокио ? Защо си навличаш проблеми папагал грозен тютюков а ти клоун скоро ще ти оформим уценката мишок

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker