бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg: Ще играем на Лаута в Европа при изваждане на определена сума

Президентът на Локомотив Пд – Христо Крушарски, говори пред екипа на TribunaPlovdiv.bg преди първата тренировка на своя тим от лятната подготовка.

Голямата новина, която той съобщи е, че при изваждане на определена сума – около 100 000 лв, които ще отидат за ремонт на ст.”Локомотив”, “черно-белите” ще могат да приемат своите съперници в Лига Европа на собствения си стадион.

“Целта е първата шестица и нова Купа. Яденето идва с апетита. Без цели никога няма да стане, поне докато съм аз тук. Сега следва Лига Европа. Който и да дойде, че ще направим игра и ще гледаме да прескочим поне два кръга напред”.

“Има хора на проби, засега не съм утвърдил никой”.

“Локомотив Пд ще приеме европейски мач, но при определена сума, която ще изкарам от празния джоб. Трябва да се вкарат около 100 хил. лв. Трябва да се ремонтират ложите за журналисти, входове, трябва да има допълнителни седалки на “Бесика”.

“Базата и терените? Все още всичко е заспали чувства. Пречката е бюрокрацията. Молих да правим нещо, но казаха, че не може. Сега чакаме”.

“Ще има още освободени, ще има и нови. Пари за Роналдо и Меси няма, но приближени до тях има”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker