Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg: До месец Общината трябва да ни даде стадиона!

Днес собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски призова Община Пловдив да действа колкото се може по-бързо по предложението на бизнесмена за инвестиции в базата и стадиона на “черно-белите”.

„Проектът за стадиона ще е готов до средата на май и струва немалка сума. Надявам се, местната власт в Пловдив ще действа максимално бързо, в противен случай може да се наложи да подаря проекта на Община Пловдив и те да правят стадиона“, заяви Крушарски пред „7 дни спорт“.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg реши да потърси боса на Локомотив (Пд) и да разбере какво е имал предвид с думите “..в противен случай може да се наложи да подаря проекта на Община Пловдив и те да правят стадиона”

Ето какво каза Христо Крушатски пред нашия екип:

“Ремонтните работи по стадиона вече текат. Ние имаме план, имаме схема, по която да работим, но стадионът все още не ни е даден от Общината. Ако не ни го дадат, няма как да направим цялостния ремонт, които сме планирали”, започна той.

“Моето предположение е, че до месец ще ни го дадат за безвъзмедно ползване. Разбира се, ние няме думата, когато го дадат. Но колкото по-рано стане това, толкова по-добре за нас, иначе нещата пропадат”, добави Крушарски.

Припомняме, че на 8 април, на срещата при кмета, босът на „черно-белите“ поиска от кмета ст.“Локомотив“ да бъде предоставен на клуба за безвъзмездно ползване.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на EfbetРегистрирай се сега от ТУК

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker