Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg: Готов съм да започна да строя

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори пред TribunaPlovdiv.bg, минути след като премиерът на България Бойко Борисов заяви, че таксите за концесиите на спортните бази в Пловдив трябва да бъдат намалени.

Както е известно, преди месец, Крушарски отказа да подпише концесиите на стадион Локомотив и базата в Тракия, тъй като имаше промени в последния момент, които по негови думи не го устройваха и не бяха това, което са договаряли двете страни.

”Бойко Борисов е човек, който мисли за спорта и то по правилния начин. Аз споделям неговото мнение. Така трябва да бъде.

Нека не слагаме рибата в тигана преди да сме я уволовили. Нека Общината да предложи подобни такси, за които Борисов спомена днес и ще говорим пак.

Ако се случи подобно нещо, съм напълно съгласен да започна да строя. Най-голямата ми болка е базата на децата, тъй като нашите деца няма къде да играят. Такива символични трябва да бъдат таксите, така трябва държава трябва да помага на спорта.

Нека не говорим глупости, няма как да не искам да построя съораженията на Локомотив, кой издържа този отбор?!”, заяви Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker