ЛокомотивТопФутбол

Крушарски представи новите си партньори пред ръководството и отбора

Георги Иванов, който вчера навърши 45 години, отказа да коментира готвените от собственика Христо Крушарски промени.

„Редно е това да го каже Христо Крушарски и съм убеден, че ще го стори в точния момент. Мога да кажа, че вчера пред отбора и спортно-техническото ръководство г-н Крушарски представи новите си партньори. Това са много сериозни хора с голям бизнес. Мисля, че предстоят добри дни за Локо“, каза Гонзо пред „Марица“.
Георги Иванов е убеден, че клубът ще е подсигурен с необходимия бюджет, за да гони целите. Какви обаче са те, щял да съобщи Крушарски.
„Напуснаха ни основни футболисти. Привлякохме нови на техните места. Надявам се, че новите ще се справят успешно. Селекцията продължава“, съобщи Гонзо. Той получил уверението, че в най-скоро време ще бъдат изградени два терена за юношите.

10 лв. Бонус БЕЗ Депозит от efbet

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker