бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски: Парите от ТВ права ми трябват

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски определи като циркове последните събития, свързани с нежеланието на ЦСКА да подпише договора за телевизионните права. В крайна сметка “червентие” го сториха и клубовете скоро ще получат първия транш за сезона.

“Виждам, че другите колеги си мълчат, но аз няма да си трая. На мен тези пари ми трябват и искам да продължа да разчитам на тях. Според договора от новия сезон ще има едно увеличение. В същото време обаче не виждам подобрение на продукцията, която гледаме по стадионите.”

“Парите никак не са малко и е глупаво да рискуваме да ги загубим. В България винаги сме като орел, рак и щука и затова сме на това дередже. Другите клубове също трябва да покажат, че няма от какво да се оплачем нито от БФС, нито от фирмата, която държи правата”.

“Като вдигнем нивото на футбола, тогава да се пазарим. Иначе си оставаме царе на цирковете, вместо да правим шоу за публиката”, заяви Крушарски пред вестник “Меридиан Мач”. Този сезон клубовете ще си разпределят 6.5 млн. лв. по договора за телевизионните права, докато миналия сезон сумата беше 6 млн. лв.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker