Локомотив ПловдивТопФутбол

Крушарски: Павел Колев е шефът! Скоро ще видите новите терени в Тракия

Един от мажоритарните собственици на Локомотив Пловдив Христо Крушарски призна, че последната дума по належащи въпроси в управлението на клуба се взима единствено от изпълнителния директор Павел Колев.

Босът разкри, че утре заминава за Румъния, където ще подкрепя отбора на ветераните, като за източната ни съседка компания на път ще му прави Христо Златински, който е част от състава на легендите на “смърфовете” .

profittips-the best football tips

“Винаги съм близо до Локомотив, но сега се доверявам на Павел Колев. Той е шефът. Изключителен професионалист. Виждате на кое място е отбора. Ще продължаваме с победите. Другите да не се боят. Влакът няма да дерайлира. Да спят спокойно. Ще продължим започнатото.
Вече всичко в клуба е на много високо ниво. Много скоро ще видите и двата терена в Тракия за юношите. На мен там ми е болката. Утре заминавам с Христо Златински за Румъния. Ще съм с ветераните, за да ги подкрепям”, заяви Христо Крушарски за “БГДерби”.

Стоичков и WINBET представят: Diamond Plus Stoichkov Edition 🏆 атрактивни бонус нива и много печалби

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker