Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски отново в България – с кого ще преподпише?

Босът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски се завърна в България, научи TribunaPlovdiv.bg.

След нов дълъг двумесечен воаяж до Южна Америка, за поддържане и организиране на своя бизнес там, Крушарски отново се прибра у нас. Една от първите му задачи в “черно-белия” тим ще бъде да договори новите контракти на три основни единици в състава – Димо Бакалов, Веселин Марчев и Первиз Умарбаев. И тримата са с изтичащи договори, като се чакаше единственото завръщането на силния човек, за да се подновят преговорите.

Според информация на TribunaPlovdiv.bg и тримата ще пожелаят да преподпишат при по-добри условия – най-вече финансови, за да останат в тима на Бруно Акрапович.

Старши треньорът на “черно-белите” пък сподели, че и тримата влизат в неговите бъдещи планове с отбора и иска да ги задържи.

В момента Бакалов е голмайстор на Локомотив (Пд) с 8 попадения в Лигата и общо 9 във всички турнири. Той обаче разкри, че би искал да пробва късмета си в чужбина, ако му бъде предложена такава възможност. При липса на такава обаче Димо би играл само за “смърфовете” в българския футболен елит.

Веселин Марчев пък е с най-много асистенции през кампанията за Локомотив (Пд) – 4, като е реализирал и 4 попадения във всички надпревари (3 в Лигата).

При Умарбаев положението е малко по-специфично, след като таджикът прояви качества в в началото на своя престой на “Лаута”, но формата му регресивно започна да спада в последните месеци. Къде заради контузии, къде заради това, че играе на непривичната за него позиция на върнат назад плеймейкър (в двойка с Банович), но е факт, че нисичкият футболист не се намира в най-доброто си състояние.

Подобни

3 Коментара

  1. Dimo, ako ne se uredi v chujbina, zaslujava po-visoka zaplata. Za tadjika… i dobro i losho. Ako ne se nameryat po-dobri halfove, da ostane. No onaya tragediya s loyasaliyat zadnik, Vesko de, Marchev… Toy nyama mesto v dvete elitni grupi na BG. Da go puskat da si nameri otbor po selata.

  2. Марчев за какво ни е?!
    Професионален футболист с опит в Агр. който не може да умери топката, при това не му е за първи път!!! Да не говорим, че децата от ДЮШ центрират по-добре от тоя дебел гъз, който дори ни се води и капитан, ама щото лентата никой не иска да я носи.Връщайте Карагерен и Даксон или от новия сезон ще сме на половината-половината!

  3. От тези тримата,двама са тотално приключили с футбола.Весо е такава муха без глава че чак не е ясно 8ащо е на терена,капитан при това. Имал четири асистенций за цял сезон…много бе. И ни Димо от 8-те гола сигурно 6 са на празна врата като вчера. Само Парвиз става за нещо ама играе там където не му е мястото. Другите двама заедно с Пиргов поживо поздраво и кой от къде е

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker