Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски оставя Чавдар Цветков

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски засега е решил да остави Чавдар Цветков на поста спортно-технически директор.

Както е известно, през миналата седмица двама членове на Борда на директорите подадоха молби за напускане и се очаква те да бъдат приети в близките дни. Това са Румен Руйчев и Росен Коруев, които са недолюбвани от феновете.

Легендата на Славия на този етап остава на поста си. Както е известно, през лятото имаше известно напрежение между Чавдар Цветков и старши треньора Бруно Акрапович. Привържениците с поредица от декларации заявиха през миналата седмица, че снемат доверието си от всички ръководители в клуба. Те призоваха 61-годишния Крушарски да напусне, пише “Тема Спорт”.

Днес привържениците насрочиха среща на “Лаута”, на която да бистрят бъдещето на клуба. Интересното е, че тя трябва да се състои в 19:30 часа на трибуна “Бесица”. По същото време отборът ще тренира за домакинството си на Верея, което е в петък.

“Фен клуб Локомотив Пловдив и организираните групи каним всички черно-бели сърца, милеещи за великия ни клуб и интересуващи се за случващото в него, на обща среща този четвъртък (09.08.) на “Лаута”, която ще се проведе на трибуна “Бесика” от 19.30 ч.”, написаха феновете на сайта си mainite.bg.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker