Локомотив ПловдивТопФутбол

Крушарски: Ние сме тръгнали от нула, ако не изкарваш пари, шоуто скоро ще свърши

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори за целта пред “смърфовете” и в типичния си стил описа актуалната обстановка около отбора на Бруно Акрапович.

“Как стоят нещата ли? Аз изваждам, те харчат – работата върви. Сега се хванал да им дам една каруца, да ги впрегна и да почнат да работят, да се пълни касата, защото само от едно място не става. Организираме нови дейности от името на Локомотив.

Гледайте стадиона, вече е готов. Платил съм проекта, чакам всеки момент да стане това, което искаха фенове и община. В крайна фаза е, ще видим кой ще го строи. Аз също имам желание като съм платил проекта, като съм го платил и издържам отбора, да направя стадиона. Всяка фирма, която дойде да строи стадиона ще си сложи печалба, а аз тази печалба ще я реинвестирам.

Локомотив е един от четирите клуба с най-много фенове. Вече сме един от най-трезвомислещите клубове, ръководството вървим ръка за ръка с феновете. За да стигнем до Купата на България, хвърлихме много труд, видяхме много ядове. Сладко извоювано бижу. Агресия на трибуните не трябва да има.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Подаръкът за Левски го направих, защото там имам също приятели. Ето и Гонзо е дал най-много на Левски, нищо че е юноша на Локомотив. Футболните хора и футболистите да се замислят. Спортът взима много, но и дава много, когато си успял. В България бизнес ли е футболът да питам аз. Все още не е. Бизнес е само за Лудогорец, защото те инвестираха много пари.

Ние сме тръгнали от нулата. С парите от Лига Европа си покрихме част от разходите. Надявам се, че тази година ще изкараме повече. Ако не изкарваш пари, шоуто скоро ще свърши. Аз не купувам – взимам без пари и го продаваме за пари. Предлагат ми футболисти без пари. Не давам пари за футболисти и мениджъри, два пъти са ме излъгали и повече не давам пари за мениджъри.

tribunasofia

Бях в Леванте наскоро, запознах се със собственика на Леванте и с един испански мениджър, продал доста футболисти. Той ми каза, че нашата мениджърска политика тук е сгрешена. Те взимат от заплатите на футболистите, за да ги лъжат, че ще ги продадат. Кой български футболист е продаден някъде в последните години от мениджър? Човекът каза, че харесва трима от моя отбор и ги гледа.

Една стока е струва пари, когато е търсене. ДЮШ ли? Това е най-големият проблем. Тук заварих един разграден двор, една фамилна индустрия – моито, твоите и нашето. Сега няма такова нещо, родителите са до входа на стадиона. Мачовете могат да гледат, но като фенове, без да дават съвети. Пропуснахме една година, но сега се надявам, че с помощта на Гонзо и треньорите ще стане нещо по-добро.

bet365
Нашата задача е ясна – Купата на България и второ-трето място. С кой не сме се справили, та с Левски ли няма да се справим на полуфиналите. Това че им помагам, нищо не значи. Какво значи помощ – 1 060 лева. Това са пари, които няма да платат и за половин играч. Едното няма общо с другото, битката на терена си е битка на терена. Масите и ресторантите са друго”, заяви Крушарски пред sportal.

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker