бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Крушарски: Налял съм половин милион за базата в Тракия, готов съм да инвестирам веднага

Христо Крушарски сподели плановете си, след като стана ясно, че ще продължи да контролира 50 процента от акциите в Локо Пд. Той призна, че в момента не поддържа отношения с инвеститора Адам Сотков, на когото прехвърли другата половина от ценните книжа миналата година.

„Не обичам да си говоря с някого през медиите и не съм го правил, така че няма какво особено да ви кажа. Не се случиха нещата, както се бяхме разбрали, но това не бива да притеснява тези, които обичат Локо Пд.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Постоянно се чувам и с фенове, и с легенди и те отлично знаят, че аз съм последният, който ще навреди на клуба, напротив. Реално не съм спирал да помагам и съм готов да продължа“, категоричен е Крушарски, който не отрече, че е предприел стъпки за свикване на ново Общо събрание.
„Щом съм казал, че няма да им се бъркам в управлението на отбора и щом те вярват, че могат да се справят, значи ще бъде така. Няма да се меся на политиката. Със сигурност обаче не ми е все тая за случващото се с проекта за базата в ЖК „Тракия“.
Аз съм налял 500 000 лева до момента там и не ми все тая да гледам, че пустее. Цистерните за поливната система са там. Още преди 8 месеца предложих аз да я изградя, а те да направят тревата. Отговор няма никакъв. Сега чакат пари отнякъде.
bet365
Казвам публично, че аз съм готов веднага да инвестирам и да направя два терена, които да са готови за ползване от децата още в края на лятото. Срещу това обаче ще поема управлението на школата и ще видите, че ще създавам таланти, които след това ще продавам“, обяви още бизнесменът пред „Мач Телеграф“.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker