бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Крушарски: Локомотивът тръгва без спирачки! Набутал съм 3 милиона от кредит на моята компания

Един от собствениците на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски сподели, че се връща в управлението на клуба и оттук нататък Локомотивът тръгва без спирачки.

“С колегата се разбрахме вече, че се хващаме ръка за ръка и управляваме заедно. Разпределили сме си функциите и ще си помагаме за да върнем нещата на мястото им. Локомотивът тръгва без спирачки”, започна Крушарски пред “Марица”.
“Не съм толкова куц кон, че той да ми дава на мен оценка. Аз винаги съм казвал, че на мен 300 хиляди на година не ми стигат за да издържам отбора. Аз съм набутал 3 милиона лева от кредит на моята компания, за да си допълня недоимъка.
Трябваше да мине време те да узреят, че трябва да се работи партньорски в България, за да може да имаш успех. Сам човек е само за едно място, за двете нули.
Никога досега не съм нарушавал това, което съм дал като обещание. Стигнахме до положени, в което видяхме, че един без друг не можем. Единият има едно, другият има друго и трябва да се допълним.
Двата терена, които бях казал, че ще направя ще са готови това лято. Говорим за двата тревни терена. Още от следващия мач трябва да се види разликата”, добави още Христо Крушарски.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker