Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивТопФутбол

Крушарски: Къде му е на кмета къщата в Пловдив? Правим две трибуни на Лаута до края на годината

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори след завръщането си от Аржентина, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

“Не можем да сравняваме България с Аржентина. Там феновете във втора лига плащат по 50 долара за билет, тука плащат по 5 лева. Няма как да стане.

Изчистваме задълженията на клуба, Локомотив скоро няма да дължи нищо на никой освен на Христо Крушарски. Заради това, сега ще направим акции на клуба и така ще оправим и задълженията към мен.

Който иска да идва да помага. Аз докато имам пари ще издържам клуба, после пак ще помагам. Сега с тази пандемия е трудно.

От вчера са започнали дренажа по базата в Тракия. Ще направим минимум два терена, но ще опитаме и четири, ако можем да има до края на годината.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Щели да вземат Алемейда, ми да дойдат да го вземат. Колкото и да им се иска на ЦСКА няма да вземат Алмейда, защото не познават човека, който стои отсреща. Може да съм фен, но не идиот.

В Пловдив кмета излезе и каза аз съм у дома. Къде му е на кмета къщата да ви питам? Ако не беше Локомотив, кмета нямаше да е кмет. Да му го кажа в очите директно. Казвам го пред вас, казвал съм му го и в очите. Не може да се държиш по този начин и да дразниш хората. Замесникът му бил локомотивец. Като го гледам какъв е локомотивец, ми идва да се гръмна.

tribunasofia

Гласоподаватели сме и ние. Ние сме половината Пловдив. Като си кмет, не си фен само на жълтото, а на всички.

Дай може този стадион да стане. Защото като гледам, парите ще свършат. Ние с 9 милиона ще правим това, което можем. Няма да имаме цял стадион, а една част. Ботев взеха пари за цял стадион. Парите, които са им отпуснали, толкова са си ги сметнали, че им трябват, сега още искали. Сега и седалките щяли да купуват. Аз ако съм кмет, ще кажа, дайте да гласуваме и за двата стадиона.

В момента върви проектирането. Много сме назад. Едни проектанти взеха едни пари и това беше. Сега отново правим нов проект и се оказа, че всички стадиони в България са направени малко на една страна. Стадион Локомотив трябва да е с някакви градуси настрани, за да не светило слънцето в очите на вратаря. Сега се мисли как да се мести терена. Питаме за ФИФА, УЕФА и тн., за да можем да вземем категория 4.

Ботев си правят стадиона както си беше. Дали на север, дали на юг… Нашия ще стане, до края на годината Бесика и Спортклуб ще ги изправим, ако трябва.

Най-смело ви го казвам, че без нас, Купата няма как да я вземат другите. Ние ще се борим и за нея. Ние имаме 15 активни играчи, сега покрай тях ще вдигаме нивото. Аз казах да вземат сина на Гонзо, не го реши той това нещо.

Ако Митко Илиев не беше женен щях да го наградя с една девойка по случай наградата за Футболист на годината.

Навсякъде футбола върви надолу. Искаха ни футболисти, но за без пари. Петрович не го интересуват парите в Гърция и иска да се върне обратно, а там взима 7 хиляди долара.

Вратата на Локомотив е затворена за тези, които са ни предали. Проблемите по света са едни и същи, те идват от несигурността, всеки мисли как да оцелее ден за ден. За Бруно Акрапович не съм сложил бариера, не съм сложил катинар, а направо съм бронирал портала. Това е предателство, не е напускане! В края на полусезона – предателство”, каза Крушарски.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker