бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски: Който не иска да играе, ще бачка по стадиона

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се закани, че тези негови футболисти, които не искат да носят черно-бялата фланелката, ще бъдат пратени да работят по облагородяването на стадиона в Лаута.

Той даде ексклузивно интервю за предаването “Домът на футбола” по DIEMA SPORT, в което сподели още много интересни неща. Началото на предаването е в 20:00 часа и в него ще можете да чуете цялото изказване на боса на “железничарите”.

“Аз не се съмнявам, защото се говори за черно тото. То всеки говори за черно тото, но никой нищо не доказва, само си плещим. Това, че имам предчувствие, не значи, че съм Ванга, но досега предчувствията никога не са ме лъгали.”

“Но това, което казах на играчите – или почваме да правим спектакъл, или… Който не иска да работи за клуба, има си договор, осем часа ще бачка на стадиона, имаме доста работа по оформянето на тренировъчния и основния терен.”

“Имам право да ги командировам 45 дни за производствени нужди. Тези момчета трябва да разберат, че трябва да си вършат работата, а не да им се моля”, сподели Крушарски пред DIEMA SPORT.

Той сподели още, че има намерение да направи отстъпка в цените на билетите за следващите домакинства на “черно-белите”, като по този начин ще им се извини за слабите игри напоследък.

“Казах на феновете, че ще направя билетите по един лев, защото не предлагаме спектакъл, това ще е извинението. Футболистите още не са усетили глобите, но и това ще стане. Оттук-нататък всички ще бачкат, ще вършат работа”, сподели още Крушарски пред DIEMA SPORT.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker