Локомотив ПловдивТопФутбол

ГЛЕДАЙ: Крушарски: Казах, че нямаме конкуренция за Купата! Не съм очаквал такава радост

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски беше много щастлив след втората поредна купа на България, която тимът печели.

Успехът дойде след изпълнения на дузпи с 5:3, 0:0 в редовното време и продълженията.

“Емоцията е голяма, бях казал, че нямаме конкуренция за Купата.

Такава радост не съм очаквал да видя, втора поредна година”, заяви Крушарски след двубоя на Националния стадион “Васил Левски”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“С бая зор се получи цялата работа. Иначе, постоянство, а то вече дава резултати. Локомотив е силен и в първенството, така че това с Лудогорец това, беше проверка на втория ешалон, който трябва да набере скорост, ако искат да ги гледат и тях. След шампиона може и да сме ние. Кой е говорил за премии? Аз казах, че нямам печатница за пари. Тя се намира в БНБ, ако ми отпуснат, ще им дам. Това, което си заслужат от Лига Европа – ще си го получат. Каквото и да кажа на играчите, все е малко.

Момчетата вярваха в победата и я получиха. Аз съм малко шаман. Имам девето предчувствие и през целия мач бях спокоен и чаках резултатът накрая. За бъдещето искам да съм жив и здрав и те покрай мен и се надявам в Европа да сме на три нива нагоре – до груповата фаза. Всички Купи ми допадат, докато не вземем всички – няма да се откажем.

“За Суперкупата ще търсим реванш от миналата година и ще го вземем. Това е постоянството и подготовката, която ще направят”, заяви още босът на Локо.

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker