Локомотив ПловдивНационалиТопФутбол

Крушарски избухна срещу Бербатов: Ще взема повече гласове от него! За една година ще оправя България

Един от собствениците на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи много любопитно изказване, в което разкри, че ако Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС, същото ще направи и той.

profittips-the best football tips

“Казвал съм ви го няколко пъти и пак ще ви го повторя. Ние трябва да си оправим нашата кошарка. Всеки клуб да оправи себе си и да започне да произвежда. Футболът е като предприятие – трябва да работим ние, да създаваме и тогава да търсим. Боби Михайлов ли ще ми реши проблемите? Бербатов ли ще ми реши проблемите? Кой ще ми ги реши, ако аз сам не си ги реша? Ние сме уникални казанът да няма капак. Знаете ли защо? Защото всички се дърпаме надолу. Това е целият проблем. Ще помоля колегите – стига с тези сензации, да работим заедно и да бутаме в една посока! Ако се кандидатира Бербатов, ще се кандидатирам и аз. Казвам ви го най-отговорно. Този път ще се кандидатирам и мисля, че ще взема малко повече гласове от него.
Дали имам доверие на Бербатов? Футболистите са научени само да взимат пари. Някой футболист да е извадил пари за футбола? Кажете ми един, но бързо. Няма. Тогава какво искаме? Искаме да управляваме пари. Как ще ги управляваме, когато не сме изкарали 5 лева от някакъв страничен труд? Ако трябва някой да се сърди на Боби, аз трябва да се сърдя най-много. Защото той бутна моят приятел Батето. Ако някой не помни, аз помня как стана смяната. Защо да му се сърдя? Било е такова време, дошло е времето. Минало-заминало. Оттук нататък трябва да работим градивно.

profittips-the best football tips

Батето беше тръгнал по един път, по който намираше пари и управляваше малко по-различно от сега. И съдийската комисия, и всичко. При него нямаше шест-пет. Не се церемонеше пред никой. Казваше: аз съм независим, защото от мен нищо не зависи.
Така че някои да се позамислят малко. Да се намери някой, хайде, аз съм дърт вече, но не съм за отписване, ще изкарам още някоя друга година, да турим ред и да видят за колко време ще се оправят нещата. Ако България няма отбор, който да се показва след една година, аз да не съм Христо Крушарски. Това го показах и в Локомотив. Видяхте го. Никой не ми вярваше, всеки ме плюваше и ми викаше “този е селянин”. Какво стана накрая? Започнаха да ми целяват ръката”, заяви Крушарски пред “Спортал”.

https://www.tribunaplovdiv.bg/%25f0%259f%258d%258a%25d0%25b5%25d0%25ba%25d1%2581%25d0%25ba%25d0%25bb%25d1%2583%25d0%25b7%25d0%25b8%25d0%25b2%25d0%25bd%25d0%25b0-%25d0%25b8%25d0%25b3%25d1%2580%25d0%25b0-hot-deco-branded-game-inbet-%25d0%25be%25d1%2582-amusnet%25f0%259f%258d%258a/%0A

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker