ЛокомотивТопФутбол

Крушарски за Купата: ЦСКА да се откажат да играят, защото ще ги бием отново

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, който само преди ден навърши 65 години, даде много любопитно интервю, в което говори за победата над Царско село, предстоящия мач за Купата с ЦСКА, както и как върви строителството на стадион „Локомотив“.

– Г-н Крушарски, честит рожден ден на патерица. Бъдете здрав, как сте?

– Благодаря ви. Добре съм, здрав съм, работя.

– Какво си пожелахте вчера на празника?

– Пожелания имаше много и от всички, а за мен много работа всеки ден.

– В петък Локомотив победи Царско село за първенство. Това ли бе подаръкът на футболистите към вас?

– Не. Това е отминал мач и не искам да се връщам назад. Локомотив не игра добре. Каквото има, сме си го казали в съблекалнята. Сега вече гледаме напред и се готвим за предстоящите мачове.

– Предстои ви след няколко дни мач за купата на България срещу ЦСКА София. Те очакват сериозен мач?

– Няма какво друго да очакват, след като ги бихме във финала за купата, а и не само тогава.

– Какво очаквате от този мач?

– Как какво? ЦСКА да се откажат да играят, защото ще ги бием отново.

– Оптимист сте?

– Аз винаги съм оптимист.

– Какво не достигна на Локомотив срещу Левски?

– Не мога да коментирам този мач, защото не бях в България тогава. Левски е подобрил играта си. Мъри е добър треньор, но той винаги е имал респект към мен.

– Какво ще гони през пролетта Локомотив?

– Ние си имаме цели, които си гоним последните няколко години. Искаме отново да играем в Европа и съм оптимист, че ще се случи.

– Локомотив показва постоянни игри последните години?

– Локомотив е фактор в българския футбол през последните 4-5 години. В България вече всеки се съобразява с Локомотив и така трябва да бъде.

– Кой ще стане шампион?

– Знае се кой ще стане шампион. Няма какво аз да коментирам.

– А президент на БФС на предстоящия през март конгрес кой ще бъде избран?

– Този, който е с по-добра програма за успешно развитие на футбола у нас. С дрънкане на празни чинии не става. В екипа на Бербатов има лоши съветници. С мениджъри като Градев и Жейнов няма как да станат нещата. Организацията ще е страшна от хора, които не са дали и един лев за развитието на футбола. Те искат да захапят кокала, но са като куче без зъби – хем не може да яде кокала, хем не го дава на друг. Ще дам подкрепата си за Борислав Михайлов. Преди години имахме лоби в олимпийския комитет, имахме успехи в спорта като цяло. Сега нямаме нищо. Борислав Михайлов има позиции във футбола. Той може да разчита на подкрепа от УЕФА и ФИФА.

– Докъде стигна строителството на стадион „Локомотив“?

– Кметът по строителството в Пловдив питайте. Тези въпроси към него задавайте, не към мен. Той беше казал, че ако Крушарски ще се занимава със строителството на стадиона, щял да влезе в затвора. Има договори с общината, те да кажат какво се случва.

„Новспорт“

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg