ЛокомотивТопФутбол

Крушарски за БФС: Времето е твърде кратко за сигурна победа, аз половинчати работи не обичам

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви, че в крайна сметка няма да се кандидатира официално за президент на БФС, каквото твърдо намерение на няколко пъти изрази.

„Ситуацията с това прибързано определяне на датата 12 октомври обезсмисля всякакви сериозни намерения. Времето е твърде кратко, за да се подготви сигурна победа, а аз половинчати работи не обичам. Категоричен съм обаче, че ще продължа не само да говоря, но и да работя с всички сили и лостове, с които разполагам, за да изпълня това, което съм обещал.
Става въпрос за облекчаване на разходите на аматьорските клубове, както и за подобряване на инфраструктурата. Имах срещи с доста клубове, поговорих с различни хора, а и от това, което имам като опит като човек, който издържа отбори на различни нива, претендирам, че знам кои са проблемите и направленията, чиято спешна реформа е задължителна“, обяви Крушарски пред „Мач Телеграф“.
Освен за това първенството да се администрира от Професионалната лига, той настоява и за по-сериозни инвестиции в настоящите и изграждане на нови футболни бази в районите на Петрич и Сандански.
„Искам да попитам къде ходеха отборите ни на подготовка преди 35-40 години. Какви отбори също идваха у нас. Сега мога да ви кажа, че трябва съвсем малко, за да отчетем печалба. Просто всичко е повече от нула“, категоричен е бизнесменът.

1000 лв. начален онлайн казино бонус от efbet и 200 лв. за Спорт! Депозирай през EasyPay и Cashterminal

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker