Новини

Крушарски: До 5-6 години стадионът и базата ще са готови

0 коментара 📁 Локомотив, Футбол 🕔23.май 2019
Крушарски: До 5-6 години стадионът и базата ще са готови

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски очаква до 5-6 години стадионът и базата за децата и юношите да са приведени в завършен вид. “Аз съм се подготвил според моята кесийка и колко парички имам, да си ги инвестирам.

Направил съм така, че час по час това ще се случи. За 5 или 6 години тези две неща – стадионът и детската база, ще са завършени”, каза Крушарски в предаването “Домът на футбола” по Диема Спорт.

“Ще започнем първо с детската база. Първите неща трябва да станат до края на лятото, за да могат децата да тренират. Реконструкцията на стадиона стартира първо от трибуна “Бесика”, а Сектор “А” ще е последен, защото е най-скъпият. “Бесика” трябва да стане за година, трибуната срещу нея – също толкова. Ремонтът на стадиона, който сме изчислявали, е 14-15 милиона лева. Около 6 милиона лева ще излезе базата за юношите. Да се надяваме, че до есента ще започнем да работим”, коментира още президентът на “смърфовете”.


Той засегна и темата за участието на отбора в евротурнирите. “По-скоро още един финансов разход. Надявам се, че ще се справим. Имам едно вътрешно предчувствие, че ще скочим две стъпала нагоре”, каза Крушарски.

Сподели тази статия с приятели

Няма коментари

Съжаляваме, но няма коментари още!

В момента няма коментари за тази статия, но ти може да си първия, който ще напише мнението си.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *