ЛокомотивТопФутбол

Крушарски: Дойдохме да изберем и да за*бем, аз съм скандалът

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски сподели впечатленията си от провелия се конгрес за президент на БФС, който бе спечелен от Борислав Михайлов. Легендарният вратар получи 241 гласа, а на второ място остана Димитър Бербатов с 230.

„Резултатът горе-долу беше ясен. Очаквах обаче, че ще има повече дебати, повече въпроси, а не само да изберем и да за*бем… Има доста наболели неща, които трябва да се решават. Ако решаваме въпроса само с един избор, значи нищо няма да се получи.
Най-големият скандал съм аз, защото има доста хора, които са неподготвени, които хора нито ме знаят, нито ме познават, да ме обиждат, че аз съм крадец на ДДС и спекулант, а той нито един пирон не е забил през живота си просто и не е свършил нищо за футбола, освен да е прибрал. Визирам един има Градев, той бил някакъв спортен адвокат ли.. то няма такова образование, не знам как е завършил спортно право.
Това няма значение. Трябва, като се седне на трибуната, да кажеш какво ще правиш. Боби каза ще има промяна, това, това… окей, но на Боби оттук нататък съм му сидия-изпълнител и ще го гледам на всяка крачка, защото ако го караме така, на другия Конгрес всички ще си сгънем чадъра и ще си заминем. Защото ако не се обеденим ние клубовете и не започнем да правим нещо вътре, и да се борим държавата да помага, но да помага реално, значи нищо няма да се промени”, заяви Крушарски.
Босът на Локо (Пловдив) коментира и въпроса с делегатите:

“Някой може да е умрял през това време, какво да го съживим и да гласува? Излезли са, напуснали са и въпросът се изчерпва. Нали Градев в адвокат, да излезе, да провери и да види. 10 гласа са си 10 гласа, вярно ожесточена битка, но не трябваше да се проведе така Конгресът , сподели още Крушарски.

1000 лв. начален онлайн казино бонус от efbet и 200 лв. за Спорт! Депозирай през EasyPay и Cashterminal

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker