Локомотив ПловдивТопФутбол
ЕКСКЛУЗИВНО

Крушарски: Входирани са проекти за Базата, които чакат одобрение! Общината да помогне, а не да рови като прасе в нива

Един от собствениците в Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира ексклузивно пред TribunaPlovdiv.bg появилите се по рано днес информации, според които “смърфовете” могат да загубят концесията на тренировъчната си база в Тракия, ако до ноември не бъде построено нищо.

“До колкото съм информиран в момента се прави нещо на базата в Тракия. Не знам кой изнася тези информации и кой ги прави. Вложил съм около половин милион евро преди 2 години. За този двегодишен период имаше заспали чувства, но в момента от около месец и половина се работи отново.

Най-важното ли е, че съм казал, че ще има две игрища до края на годината? Да, като съм го казал съм го направил и се прави в момента. Ако има проблеми, нека Общината я вземе и да я направи щом е толкова отворена. Да я вземат и да я направят.

profittips-the best football tips

Нека да вземат и да направят нещо, а не само да чакат на готово и да почнат да роват като прасета в нива. Да вземат и да помогнат с нещо, защото аз не виждам Общината да е помогнала с нещо докато бях аз там, а и сега също.

Парите за стадиона са държавни, а не на Общината. Недейте бърка Лом и Лондон. Между Лом и Лондон има огромно разстояние и огромна разлика в числеността на населението. Пак казвам, парите, които бяха отпуснати за стадиона са държавни. 12 млн. лева ги отпусна г-н Борисов, а не Общината.

Аз не съм ги видял новите гласувани милиони, питайте ги другите хора. Аз с милиони не се занимавам. Докато бях аз начело милиони нямаше. Говоря докато бях аз собственик. Аз се занимавам вече с юношите и както виждате такива вече има. Има юноши, които се търсят и то не само в България.

Входирал съм в Общината проекти за Базата, които още чакат одобрение. Има изградени проекти и аз съм ги платил освен всичко друго. Тези проекти обаче трябва да бъдат одобрени. Вече трябва да са внесени, тъй като преди 3-4 дена се разрових и ги намерих. Така, че и това го има и е направено.

Сроковете да си ги определят те, аз ще направя терените до септември месец и това ще бъде моята инвестиция за Пловдив”, завърши Христо Крушарски.

Плодов слот от ново поколение – Bulky Fruits 🍒 и Inbet приветстват играчите с много награди и бонуси

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

  1. От няколко години пустее земята там. Къде са вложени тези половин милиона евро? В телената мрежа/ограда/ ли? Или в терариум? То до вчера беше змиярник там. Тревата на места стигаше до 2 метра. Сега от няколко дни се размърдаха, взеха да заравнянат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker