Локомотив ПловдивТопФутбол
ЕКСКЛУЗИВНО

Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg: Връщам се в първия отбор, свикал съм общо събрание чрез съда

Един от собствениците в Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски даде ексклузивно интервю пред TribunaPlovdiv.bg в което говори по най-различни теми свързани с пловдивския клуб.

Той заяви, че вече ще взема решение за представителния тим на “смърфовете” и всичко трябва да бъде съгласувано с него.

“От днес участвам в ръководството на първия отбор. Както беше и досега с Адам сме 50 на 50. Вече ще имам имам думата и в мъжкия отбор. Досега не съм се бъркал в нищо свързано с представителния отбор.

Досега съм плащал заплати на обслужващия персонал, който е свързан и с първия отбор. От днес (1 август) вече участвам в тотото и в шанса.

profittips-the best football tips

Павел Колев все още е изпълнителен директор. Винаги слагате каруцата пред коня. Пушекът ще излезе през един комин и то ще е скоро. Феновете да се радват на победите и да си гледат отбора, а ние ще се погрижим той да върви напред.

Не съм привърженик на предсказанията. Предсказания мога да давам само кога ще победи Локомотив и какво ще стане занапред. Дали ще вземем Купата или няма да я вземем.

Нито съм против за разпродаването на отбора, нито съм за. Аз съм привърженик за съгласуването на нещата. Всяко едно нещо трябва да се съгласува. Затова и от вчера съм взел това решение.

Аз съм свикал общо събрание чрез съда, но всичко зависи от декорите на Република България. Събрание така или иначе ще има. Защо Локомотив трябва да има един собственик? Един човек е направо за тоалетната. Ние сме свикнали един човек, един човек… Трябва колектив и повече хора да се обединят за една кауза.

До момента официалният сайт на Локомотив Пловдив не е бил на Локомотив, защото нещата, които се пишат там не са от ръководството. И това вече се променя, от вчера вече се връщам. Аз съм се доказал отдавна, срещу мен който и да върви не може да ме стигне.

За стадиона съм пълен пас от три години. Аз се занимавам с Базата. Щом е започнало нещо, ще се свърши. Има си своите особености. Може да очаквате два терена и ако има пари ще направим и съблекалните. Проектите ги има. Аз съм ги направил за базата, за терените, за съблекалните и т.н Предполагам, че скоро време ще видите нещо по-различно там.

Илко Пиргов не съм го предложил аз, но всичко е съгласувано, аз съм си казал моето мнение. Аз заставам зад Павел и зад Илко. А Павел ще се опитам да го убедя. Аз си имам свой си начин на работа и ще се опитам да го убедя. Аз работя за каузата и ще си свърша работата.

Всичко ще си дойде в Пловдив. Откъде съм управлявал цял живот Локомотив оттам ще се управлява”, завърши Христо Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg.

ГЛЕДАЙ: Павел Колев си взе сбогом с Локомотив!

Плодов слот от ново поколение – Bulky Fruits 🍒 и Inbet приветстват играчите с много награди и бонуси

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker