Новини

Крушарски бесен на футболистите: Ще има скастряне

0 коментара 📁 Локомотив, Футбол 🕔13.септември 2019
Крушарски бесен на футболистите: Ще има скастряне

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски беше видимо много ядосан, след като неговите футболисти водеха с 3:0 до 53 минута, но позволиха в последните секунди резултата да стане 3:2.

“Гонзо ми обяснява, че не може срещу неравностойни отбори да играеш по един и същ начин, както и срещу другите – започна Крушарски. – Според мен ти си длъжен да даваш всичко от себе си и дори да вкараш 10 гола, ако трябва. За мен трябва да играеш по един начин от началото до края. Направо не мога да се побера в кожата си.

Казвам им на момчетата, че в България няма конкуренция. Има един Лудогорец, а Левски и ЦСКА се борят да направят нещо и дано да го направят. Но после в Европа играем Ганкиното, отборите ни там не правят нищо.

На вас този двубой днес хареса ли ви?! На мен – не! Ще има скастряне на футболистите. Всичко се нарежда само когато има ред.

Левски и ЦСКА ни бият само по парите, но с играта си ние показваме, че сме по-добре от тях.

За съжаление, с нашата база не се случва нищо – нито тази година, нито следващата ще се случи. Аз може и да изпрегна и да ме няма, не знам”, завърши Крушарски.

Сподели тази статия с приятели

Няма коментари

Съжаляваме, но няма коментари още!

В момента няма коментари за тази статия, но ти може да си първия, който ще напише мнението си.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *