ЛокомотивТопФутбол

Крушарски: Аз съм човекът в Локо, искаме да преодолеем поне два съперника в Европа

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори пред „Мач Телеграф“ за промените в ръководството на клуба, за които нашата медия първа анонсира още преди три седмици.

„Чета и слушам всякакви импровизации. Бъдете обаче спокойни и сигурни, че аз си оставам човекът в Локо Пловдив. Хората, които ми помагат, аз съм ги намерил и аз контактувам с тях. С тях сме партньори и няма никакви проблеми между нас. Всичко между нас е изчистено и ясно. Не е важно какво и как се случва с акциите, как и каква работа се върши.

За всички има място под слънцето, въпросът е да покажем, че наистина сме фабрика, която може да произвежда още по-големи успехи. Промени в Съвета на директорите е имало и преди, ще има и в бъдеще. Аз съм човек, който постоянно търси възможности за развитие. Собственик си оставам аз. Не слагайте пръст там, където скърца врата. Ще ви заболи. Винаги съм бил отворен за контакти с хора, които могат да помагат. Това не се променя“, коментира Крушарски, който в момента е по бизнес в Грузия.

„Тепърва ще видим с какво ще ни помогне и общината, след като кметът изрази желание да дава еднакво и на Ботев, и на Локо. Аз не искам пари за мен, искам да има инвестиции в базата, за да може да създаваме добри футболисти“, завърши босът, който изведе „черно-белите“ до три трофея и трето поредно евроучастие.

„Мисля, че ще успеем да намерим нужните хора, за да преследваме целите, които сме си поставили. Искам да преодолеем поне два съперника в Европа. Уверен съм, че ще успеем, защото имаме силно ядро“, категоричен е Крушарски по отношение на лятната селекция, към която остава ангажиран и постоянно поддържа връзка с Георги Иванов, Александър Тунчев и новия административен директор Лаурентин Розгис.

1000 лв. начален онлайн казино бонус от efbet и 200 лв. за Спорт! Депозирай през EasyPay и Cashterminal

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg