БотевТопФутбол

Кражба на „Колежа“! Щетите са за десетки хиляди

Крупна кражба е била извършена от стадион „Христо Ботев”, съобщават колегите от „Трафикнюз“. През почивните дни са били задигнати 250 метра кабел, чиято стойност е над 25 000 лева. Окабеляването е било сложено преди дни, като то е под сектор „В”, където в момента се изграждат временните съблекални. Отговорникът за ел системата на Колежа Хубен Анадолиев разказа пред наш репортер, че впечатление прави начина, по който са били откраднати кабелите.

„Това на прилича не обикновена кражба, като дори подозираме, че може да е саботаж. Хората, които са взели кабелите са се качили със стълба и с ножица за кабели са отрязали вече монтирани елементи. Рязането е било изключително прецизно. Кабелите са били качени върху стелажи, като на практика, когато се върнаха работниците на обекта по никакъв начин не е личало, че има липсващи елементи”, обясни управителят на фирмата изпълнител.
Точно до мястото, където е била извършена кражбата е имало голямо количество немонтирани кабели, които обаче не са били взети. Според Анадолиев това е странно, тъй като откраднатите кабели се изисквало много повече работа и умения, за да се откраднат.
„Не знам, възможно е и да е саботаж. Тъй като, ако не бяхме ги видели сега, то щяхме да разберем, когато тестваме цялата инсталация. Това щеше да зачеркне цялата ни работа до този момент”, каза бизнесменът. Той допълни, че с този акт работата по ел инсталацията в сектор „В” на практика започва отначало, което ще ги върне поне 3-4 дни назад. От фирмата са започнали обследване на всички монтирани до този момент елементи от окабеляването.
Полиция днес е била на място, като са направили оглед и ще проверят записите от камерите в близост.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg