Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

КПБП с позиция за върнатите билети

Клубът на привържениците на Ботев Пловдив излезе с официална позиция относно върнатите билети за дербито на Пловдив.

”Жълто-черните” запалянковци публикуваха писмо, в което нападнаха ръководството на Локомотив, заради слаба организация около талоните и сайтът ни TribunaPlovdiv.bg, който публикува материал, че са били върнати 230-те билета.

Наше право е да се защитим и да посочим, че новината за броя на билетите, които е бил върнат ни бе съобщена от фактори в Локомотив, както написахме и в статията си.

TribunaPlovdiv.bg публикува позицията без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти и фенове на футбола,

от известно време дербитата на стадион “Локомотив” в парк Лаута биват опорочавани по почти идентичен начин от домакинската страна. В неделя станахме свидетели на нов опит за провокация и то отново чрез техния единствен коз – билетите. След двукратно преброяване по време на самия мач, КПБП завява най-отговорно, че платените от наша страна билети са точно 970! Отчитаме следните груби нарушения от страна на домакините:

– представителите на ПФК “Локомотив Пловдив”, които раздаваха реалните билети срещу предварително напечатаните талони, го правеха без да предоставят касов бон!
– същите лица заявиха малко преди началото на мача, че всъщност за нашата публика има напечатани 1200 билета, което е грубо нарушаване на предварително заявената ОТ ТЯХ САМИТЕ бройка от 1000 билета, седмица по-рано.
– на наши фенове бяха давани билети на стойност 3 лева (срещу талони на стойност 10 лв.), които са за сектор “В” на стадиона и по принцип се продават на деца и възрастни хора. За това имаме и прилагаме съответните доказателства!
– цените на билетите за гостуващия и домакинските сектори бяха в противовес с установените правила от БФС.

Вчера (21.11.) в две електронни медии бяха пуснати “сензационни” новини, че КПБП и Бултрас сме върнали 230 билета. Тази информация НЕ отговаря на истината и ние я приемаме като медийна провокация от страна на тези т.нар. медии. Неведнъж сме ставали свидетели на грешна или лъжлива информация, идваща именно от тези два сайта и е редно всички пловдивчани, които поради една или друга причина ги отварят, да се замислят защо това е така и дали могат да се доверят на тяхната обективност и истинност и в бъдеще.

Има предостатъчно снимков и видео материали, в които всеки един поне средно интелигентен човек може да види и направи разликата между 770 и 1000 човека в един сектор, който спокойно побира 1200-1500 фена.

Призоваваме ръководството на ПФК “Локомотив Пловдив” в бъдеще да се отнася по-отговорно към продажбата и разпределението на билетите, защото с безхаберното си отношение към този казус, създава сериозна предпоставка за злоупотреби на гърба на клуба им и опорочаване на единственото останало истинско дерби в България. На всички стана пределно ясно, че на мъжка дума от страна на вашите фенове не може да се разчита и е във ваш интерес да вземете нещата в свои ръце, защото в крайна сметка клубът ви губи най-много.

“Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” ще сезира отговорните държавни институции и ще търси правата на феновете на жълто-черния клуб по всички възможни легални начини!

Подобни

2 Коментара

  1. Малоумници, да не сте си купили билета на нашия стадион, че да ви даваме касов бон? Касов бон трябваше да си искате в копторите, които наричате фен магазини когато сте си купували талоните.

    Какво значение има, че на билетчето ви пише 3 лв вместо 10? И на билетите за Бесика пише 10 лева, но са по 3! След като обявената цена за гост сектора е 10 лв значи тя е 10лв без значение какво пише на билета!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker